Lütfen bekleyin..



Batman Umut Kervanı 200 aileye gıda yardımında bulundu

30 Ağustos 2021, 15:20 - Okunma: 1001

Fakir, muhtaç ve yetimlere yönelik yardım çalışmaları yapan Batman Umut Kervanı, kent merkezinde 200 aileye gıda kolisi dağıttı.

Batman Umut Kervanı, her aya özel yaptığı yardım faaliyetleri ile ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Yardım faaliyetleri kapsamında vakıf üye ve gönüllüleri tarafından hazırlanan gıda paketleri, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere araçlara yüklenerek muhtaçlara dağıtıldı.

Batman Umut Kervanı 200 aileye gıda yardımında bulundu

Batman Umut Kervanı gönüllülerinden İsmet Ökmen, yıllardır ihtiyaç sahiplerine imkânları ölçüsünde yardım elini uzattıklarını ifade etti.

Her ay düzenli şekilde hayır çalışmalarının olduğunu söyleyen Ökmen, “Batman Umut Kervanı olarak her aya bir hayır programı kapsamında bu ay 200 muhtaç ve mağdur aileye gıda kolisi dağıtıyoruz. Gıda kolimizin içerisinde yağ, salça, şeker, çay ve bakliyat çeşitleri bulunmaktadır. Geçen ay Batman’da 3 bin muhtaç ailemize kırmızı et dağımı dağıtmıştık. Bu ay da 200 ailemize gıda kolilerimizi dağıttık.” ifadelerini kullandı.

Batman Umut Kervanı 200 aileye gıda yardımında bulundu

“Daha fazla aileye ulaşmak istiyoruz”

İhtiyaç sahiplerine yardımların ulaşması için kendilerine destek veren ve vermeye devam eden hayırseverlere de teşekkür eden Ökmen, şöyle devam etti:

“Şu an itibari ile derneğimize 13 bin 500 yardıma muhtaç ailenin kaydı bulunmaktadır. Bu ay bize kayıtlı olan muhtaç ve mağdur ailelerden sadece 200’üne gıda kolisi ulaştırabildik. Buradan hayırseverlere çağrımız: Muhtaç ailelere karşı biraz daha duyarlı olmalarıdır. Daha fazla aileye ulaşmak istiyoruz. Bizi bu hayırda aracı kılan hayırseverlere teşekkür ediyoruz.” (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Batman Şubesi tarafından, siyonist işgal rejimini..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "Cihad Önderi Hazreti Muhammed&..
Batman'daki Mevlid-i Nebi etkinliğinde konuşan Molla Beşir Şimşek, Tevb..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=