Lütfen bekleyin..



Batman’da yetim çocukların giyim ihtiyacı giderildi

25 Eylül 2021, 14:40 - Okunma: 915

Batman Umut Kervanı, 'Yetim Giydirme Projesi' kapsamında çok sayıda yetim çocuğa giyim ve ayakkabı yardımında bulunarak yüzlerini güldürdü.

Yaptıkları yardım ile ilgili konuşan Batman Umut Kervanı Sekreteri Adnan Önder, bir hayırseverin katkısıyla kentte çok sayıda yetimi giydirdiklerini söyledi.

Yetim çocukların aileleriyle birlikte mağazaya gelerek dilediği ayakkabı ve kıyafeti alma imkânı bulduğunu belirten Önder, imkanları ölçüsünde "Yetim Giydirme Projesi" kapsamında her fırsatta yetim çocuklara kıyafet yardımı yaparak güzlerinin gülmesine vesile olduklarını söyledi.

Batman’da yetim çocukların giyim ihtiyacı giderildi

Önder, “Umut Kervanı olarak 2005 yılından beri fakirlerimizi sevindirmek amacıyla hayırseverlerin destekleriyle faaliyette bulunuyoruz. Bu kapsamda çeşitli projelerimiz var. Bu projelerimizden bir tanesi de ‘Yetim Giydirme Projesi’dir. Yetim gülerse dünya güler. Bizlerde yetimlerimizi güldürmek için çabalıyoruz.” dedi.

Batman’da yetim çocukların giyim ihtiyacı giderildi

Hayırseverlerden ihtiyaç sahiplerini sahipsiz bırakmamasını isteyen Önder, “Bayramlarda olsun, çeşitli günlerde olsun hayırseverlerimizin verdiği destek sayesinde yetimlerimizi güldürüyoruz. Bu konuda bize destek olan hayırseverlerden Allah razı olsun diyoruz. Derneğimize kayıtlı 13 bin aile var. Bundan dolayı hayırseverlerin bizlere bağışta bulunup fakirlerin yüzlerini sevindirmesini istiyoruz.” diye konuştu.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Büyük bir hayır ve Allah'ın rızasını kazanmak için belli bir adab içeri..
ALLAH'ın El-Cebbar ismi ve Cihad ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın “Es-Sabur” ismi ve Sabır ile ilgili açıklamalar...
HÜDA PAR Batman belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, geçen yıl vefat eden ..
ALLAH'ın Et-Tevvab ismi ve Tevbe ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın El-Hakem ismi ve Nubuvvet ile ilgili açıklamalar...

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=