Lütfen bekleyin..



Rektör Demir Fen Edebiyat Fakültesi öğrencilerini ziyaret etti

25 Ekim 2021, 14:13 - Okunma: 1758

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Fen Edebiyat Fakültesine bir ziyarette bulundu. Akademik ve idari personel ile görüşen Demir, fakültenin mevcut durumu, eğitim öğretim faaliyetleri ve yapılan çalışmalarla ile ilgili bilgi aldı.

Prof. Dr. İdris Demir, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz Akbaş ve Üniversitenin Genel Sekreteri Doç. Dr. Ömer Faruk Ertuğrul ile birlikte laboratuvarları, atölyeleri ve derslikleri gezerek Sanat Tarihi bölümündeki öğrencilerin atölye çalışmalarını yerinde inceledi.

Ayrıca Uluslararası İlişkiler Ofisini ziyaret eden Rektör Demir, yabancı uyruklu öğrencilerle bir araya gelerek kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Rektör Prof. Dr. İdris Demir, fakültede yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini ve fakülte ziyaretlerinin artarak devam edeceğini söyledi.

Öğrencilerin çalışmalarını kesintisiz ve nitelikli bir şekilde devam ettirebilmesi için gerekli alt yapı hizmetlerinin sağlanacağını ifade eden Rektör Demir, Batman Üniversitesi öğrencilerinin her alanda donanımlı bireyler olması için her türlü desteği sağlayacaklarını belirtti.(İLKHA)



  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, eğiti..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=