Lütfen bekleyin..



Batman’da denetimlerde 8 araç trafikten men edildi

27 Ekim 2021, 10:01 - Okunma: 549

Batman’da, İl Jandarma Komutanlığı ve Batman İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri tarafından havadan trafik denetimleri gerçekleştirildi.

Kent genelinde düzenlenen denetimlerde 29 sürücüye 8 bin 300 TL idari para cezası kesilirken 8 araç ise trafikten men edildiği bildirildi.

Denetimlere ilişkin Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Batman İl Jandarma Komutanlığı ve Batman İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerince; ağır tonajlı araçlar başta olmak üzere karayollarında emniyet şeridinde duraklama yapan, şerit izleme ve değiştirme kurallarına uymayan araçların ihlallerini önleme ve tespit etmeye yönelik havadan trafik denetim faaliyeti icra edildiği belirtildi.

İcra edilen denetimin amacının İçişleri Bakanlığının Trafik Güvenliği Stratejisi ve Trafik Güvenliği Eylem Planı doğrultusunda trafik kazalarının azaltılarak can ve mal kayıplarının en aza indirilmesi ve sürücüler üzerinde farkındalık yaratılarak, yakalanma algısının oluşturulması olduğu ifade edildi.

Batman İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Trafik ekiplerinin bu doğrultudaki denetimleri esnasında 29 sürücüye 8 bin 300 TL idari para cezası uyguladığı belirtilen açıklamada, 8 aracın ise trafikten men edildiği kaydedildi.(İLKHA)





  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..
Batman'da nevroz etkinliğine katılarak kamu malına zarar verip, PKK/KCK..
Batman'da iki farklı tankerde yapılan aramada kaçak olduğu belirtilen 3..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=