Lütfen bekleyin..



Batman Üniversitesinde öğrenci toplulukları tanıtım günleri başladı

03 Kasım 2021, 09:45 - Okunma: 1988

Batman Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci toplulukların tanıtılması amacıyla “Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri” açılış etkinliği gerçekleştirildi.

Merkez Kampüs Yerleşkesi Testili Parkta düzenlenen etkinliğin açılışına; Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe, kurum yöneticileri, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Prof. Dr. Rohat Cebe, pandemi nedeniyle uzak kalınan öğrencilerle tekrar bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirterek üniversitede yapılan bu etkinliklerin artarak devam edeceğini söyledi.

Öğrenci topluluklarının üç gün boyunca stantlarda faaliyetlerine ilişkin bilgilendirmeler yapacaklarını ifade eden Prof. Dr. Rohat Cebe, etkinliğin düzenlenmesine destek sağlayan Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına ve öğrenci topluluklarına teşekkür etti.

Otuz öğrenci topluluğunun stant açtığı etkinlikte nohutlu pilav ikramının ardından öğrenciler, kendi yetenek ve ilgi alanlarına uygun olan toplulukları tanıma ve dâhil olma fırsatı buldu. Sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlar başta olmak üzere farklı ilgi alanlarına hitap eden topluluklar, düzenlemiş oldukları programları, aktiviteleri ve ilerleyen dönemde gerçekleştirecekleri faaliyetleri anlatarak yeni üye kayıtları aldı.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=