Lütfen bekleyin..



AK Parti'den Teşekkür Mesajı

07 Kasım 2021, 08:29 - Okunma: 631

AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Batman'da gerçekleştirdiği ziyarette ilişkin teşekkür mesajı yayımladı.

İl Başkanı Gür, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı açılış törenine  katılım gösteren Batmanlılara  ve partililere teşekkür etti.

Gür, vatandaşların 20 yıldır olduğu gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bağrına bastığını ve tarihi bir gün yaşadıklarını ifade etti.

AK Parti teşkilatının kentte gücünü gösterdiğini aktaran Gür, “Batman, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı heyecan ve coşku içerisinde bağrına basarak, en iyi şekilde ağırlamıştır. Kısa bir süre zarfında tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak bu sevgi selini oluşturduk.''dedi

Batman' da tarihi bir gün yaşadıklarını açıklayan Gür mesajında; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk günkü aşkla, heyecanla ve büyük bir coşkuyla karşılayan, şehrimizin en uzak ilçelerinden köylerinden mahallelerinden gelerek, açılış törenine katılan  teşkilat mensuplarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, ilgili bürokratlarımıza, medya mensuplarımıza, emniyet güçlerimize, sağlık çalışanlarımıza ve tüm hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.




Batmanlılar Tarih Yazdı

'' Batmanlı hemşehrilerim  bir tarih yazmıştır. Batman'dan  verdiği müjdeleri için de Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum.'' diyen Gür konuşmasına şöyle devam etti:

"Bizim siyasetimiz eser, icraat ve hizmet siyasetidir anlayışı Batman'da bir kez daha vuku bulmuştur. Şehrimizi, ülkemizi 2023-2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırmak için gece gündüz aşkla çalışan bir liderin izinde yürüyen bir teşkilatımız var. Batman bundan böyle küçük hesapların değil Liderinin yanında büyük hedeflerin peşinde olacaktır. Bizim yolumuz milletin yoludur; bizim yolumuz sevginin, kardeşliğin, tevazunun, kucaklamanın, yoludur.'' diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Siirt'te bir polisi yaralayıp olay yerinden kaçan şahsın aracı Batman&#..
Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala rengârenk şeker çeşitleri tezgâhl..
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=