Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Gençlik Politikaları Başkanı İmir: Gençliğin harflerle tanımlanmasını doğru bulmuyoruz

07 Kasım 2021, 17:10 - Okunma: 871

HÜDA PAR Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından her sene ekim ayında gerçekleştirilen "Gençlik Şöleni" kapsamında Batman'da çeşitli etkinlikler düzenlendi.

"Gençlik Haftası" kapsamında, "Gençlik Kuşaklara Sığmaz" sloganıyla startı verilen etkinlik sabah namazı sonrası çorba ikramı, doğa yürüyüşü, masa tenisi, satranç, halat çekme, yumurta, dart müsabakaları, ok atışı, çuval yarışı, koşu yarışı, bilgi yarışması gibi çeşitli oyunlar oynandı.

Programa, HÜDA PAR Gençlik Politikaları Başkanı Hüseyin İmir, HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Mehmet Şerif Durmaz, HÜDA PAR İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Cemil İptaş, parti üyeleri ve çok sayıda genç katıldı.

Programda, etkinliğe katılan gençlere hitap eden HÜDA PAR Gençlik Politikaları Başkanı Hüseyin İmir, gençlerde toplumsal sorumluluk bilincini artırma ve gençlerin manevi yönlerini geliştirme çabasının HÜDA PAR temel amaçlarından biri olduğunu söyledi.

"Bu etkinliklerdeki temel amacımız, gençlerin toplumsal sorumluluk bilincini artırmaktır"

"Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında bugün Batman'dayız." diyen İmir, "Bugün Batman'da gençlerle bir aradayız. Gençlik Haftası programlarımızın temel amacı; gençlerimizin sosyalleşebilecekleri, enerjilerini atabilecekleri sağlıklı ortamlar oluşturmaktır. Gençlik Haftası programlarımızın temel amacı; gençlerimizde toplumsal sorumluluk bilincini artırmak, bununla beraber gençlerimizin manevi yönlerinin geliştirilmesi hususunda bazı etkinlikler gerçekleştirmektir."

HÜDA PAR Gençlik Politikaları Başkanı İmir: Gençliğin harflerle tanımlanmasını doğru bulmuyoruz

"Gençliğin harflerle tanımlanmasını doğru bulmuyoruz"

İmir, "Özellikle gençlerimizin siyasi tanımlamalardan veya kapitalist sistemin müşteri ve tüketici potansiyeli olarak gördüğü gençlerin harflerle tanımlanmasının doğru olmadığını söylüyoruz. Bu nedenle bu seneki temamızı 'Gençlik Kuşaklara Sığmaz' diye belirttik. Gençlik harflerden çok daha farklı ve anlamları olan, kendi yaşıtına, ortamına, toplumuna veya kendi yeteneklerine göre her bir özelliğinin değerli olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle gençlerin bu şekilde tanımlanmasının doğru olmadığını söylüyoruz." dedi.

HÜDA PAR Gençlik Politikaları Başkanı İmir: Gençliğin harflerle tanımlanmasını doğru bulmuyoruz

"Temel hedefimiz ideal gençlerle ideal bir topluma ulaşmaktır"

Gençlerin sadece oy kullanan bireyler olarak görülmesi anlayışına karşı olduklarını ifade eden İmir, aynı şekilde gençlerin sadece seçim dönemlerinde hatırlanmasının doğru olmadığını vurguladı.

İmir, "Gençlik; bizim yarınlarımızdır. Ve onları yarınlarımızı inşa edecek kişiler olarak görüyoruz. İdeal toplum, ideal aile ve ideal birey ancak ideal gençlikle bu hedeflere ulaşabileceğimize inanıyoruz. Gençlik Haftası programlarında gençlerimize; ideal bir genç nasıl olmalı, ne tür özelliklere sahip olması gerektiği ve nelere dikkat etmesi gerektiği hususunda gençlerimizi bilinçlendirmeye çalışmaktayız. Bizim temel hedefimiz ideal gençlerle, ideal bir topluma ulaşmaktır." ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR Gençlik Politikaları Başkanı İmir: Gençliğin harflerle tanımlanmasını doğru bulmuyoruz

"Çalışmalarımız devam edecektir"

Gençlik Haftası etkinliklerini Türkiye'nin birçok ilinde gerçekleştirdiklerini belirten İmir, "Her yıl ekim ayında Gençlik Haftası programları kapsamında çalışmalarımız devam edecektir. Her geçen gün gençlerin kendi enerjilerini atabilecekleri, sosyalleşebilecekleri ve kendi akranlarıyla sağlıklı ortamlarda bulunabilecekleri etkinliklerimiz artarak devam edecektir." şeklinde konuştu.

Program; yarışmalarda dereceye girenlere verilen hediyelerin ardından son buldu. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da halka gül dağıtan Peygamber Sevdalıları Vakfı üye ve gönüllül..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, bu pazar günü Batman..
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken 7'de..
Siyonist işgal rejimi tarafından bayramın ilk gününde sivil bir aracın için..
Cuma Hutbelerinde “Gözümüzün Nuru: Namaz” konusu işlendi.
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, bayram namazı kılıp halkla bayramlaşara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=