Lütfen bekleyin..



Batman’da hırsızlık suçundan iki kişi tutuklandı

18 Kasım 2021, 17:20 - Okunma: 736

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentte birçok iş yerinde hırsızlık yaptıkları tespit edilen 2 kişinin tutuklanarak cezaevine teslim edildiği bildirildi.

Açıklamada, Kültür Mahallesi Turgut Özal Bulvarında pasaj içerisinde bulunan 3 iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili çok yönlü araştırmalar yapıldığı belirtildi.

Araştırmalar sonucu düzenlenen operasyonda F.K. ve K.C. isimli şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alındığı ifade edildi.

Olayla ilgili şüpheli şahısların ikamet ve eklentilerinde yapılan aramada; 696 gram esrar, 8 gram metamfetamin, 28 gram esrar tohumu, 6 televizyon, 6 tv kumandası, bir tabanca, bir şarjör, 2 fişek, 8 dizüstü bilgisayar, bir kamera kayıt cihazı, bir Tivibu cihazı, 7 Mouse, bir monitör, 4 kapı kilit göbeği, 3 asma kilit, 3 gelinlik, 3 çift ayakkabı, 2 takım çantası ele geçirildiği kaydedildi.

Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından şahısların çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildiği bildirildi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..
Batman Havalimanı Müdürlüğü tarafından açıklanan 2024 yılı mart ayı istatis..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Kayapınar Belde Belediye Başkanı olarak..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=