Menü

Batman Basın

Geri Dön

Bem-Bir-Sen voleybol turnuvası sona erdi

28 Mayıs 2016, 09:32

Bem-Bir-Sen Batman İl Başkanlığı tarafından İl Özel İdaresi birimleri ve bağlı birimler arasında 4.Geleneksel voleybol turnuvası yapıldı.

Bem-Bir-Sen Batman İl Başkanlığı tarafından İl Özel İdaresi birimleri ve bağlı birimler arasında yapılan 4.Geleneksel Voleybol Turnuvasında Şampiyon İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü oldu.

Turnuva hakkında açıklama yapan İl Başkanı Diyaddin Demirhan, "Turnuva personeller arası kaynaşma ve birleştirme amacıyla mesai saatleri dışında bir arada güzel ortam oluşturdu, Personellerimizin buna ihtiyacı vardı. Halkımıza canla başla hizmet eden personellerimizin iş stresini bir nebze olsun azaltmak istedik ve bunu başardığımızı düşünüyoruz. Turnuvamıza 2 gruptan oluşan toplam 9 takım katıldı. Her grubun ilk 2 takımı gruptan çıktı, çıkan takımların karşılaşmasını kazanan İmar Müdürlüğü ve İnsan Kaynakları takımları finale çıktı.

Final maçında Vali Yardımcısı Cihat Arık, Genel Sekreter A.Kadir Özer, Memur-Sen İl Başkanı Mehmet Ergin  ve diğer bütün birim müdürleri ile çok sayıda personel hazır bulundu. Final Maçını İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü 3-1 Kazanarak Şampiyon oldu.

Şampiyon olan takımın kupasını Vali Yardımcısı Cihat Arık verdi. Arık ayrıca tüm takımları kutlayarak tebrik etti. İkinci olan İmar Müdürlüğünün kupasını ise İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdülkadir Özer verirken, üçüncü olan Yol Lions   takımının kupasını da Genel Sekreter yardımcısı M.Şah Yiğit verdi.

Batman BEMBİRSEN İl Başkanı Diyaddin Demirhan, “Bem-Bir-Sen olarak bu tür sosyal aktivitelerle, sosyal sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz turnuvamız önümüzdeki yıllarda da devam edecek" dedi.

Batman İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Muhittin Demir, “İl özel idaresi birim müdürlüklerinin dayanışma ve kaynaşması amacıyla BEM-BİR-SEN’in geleneksel hale getirerek düzenlediği Voleybol turnuvası için katkı ve emeklerinden dolayı BEMBİRSEN İl Başkanı ve yönetimine teşekkürlerimi sunarken, bu turnuvada gerekli gayret ve başarılarını sergileyerek namağlup şekilde Şampiyonluğu elde eden voleybol takımı oyuncularımı tebrik ediyorum." dedi.

bem-bir-sen-voleybol-turnuvasi-sona-erdi.jpg

bem-bir-sen-voleybol-turnuvasi-sona-erdi-001.jpg

bem-bir-sen-voleybol-turnuvasi-sona-erdi-002.jpg

bem-bir-sen-voleybol-turnuvasi-sona-erdi-003.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

Yorumlar (0) Yorum Ekle

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön