Menü

Batman Basın

Geri Dön

Kur'an Nesli Platformu eleme maçları başladı

30 Mayıs 2016, 18:42

'Dünya Müslüman Gençlik Haftası' münasebetiyle Kur'an Nesli Platformu tarafından Batman'da yapılan etkinlikler futbol turnuva eleme maçları ile devam ediyor.

Kur’an Nesli Platformu tarafından Mayıs ayının son haftası ilan edilen 'Dünya Müslüman Gençlik Haftası' kapsamında bugün Batman geneli yapılan futbol turnuvası eleme maçları için 110 takım ter döktü. Yapılan eleme maçları sonrası Cuma günü Batman il şampiyonu takım seçilecek.

Konu hakkında bilgi veren Kur’an Nesli Platformu gönüllüsü Murat Ayyıldız, Kur’an Nesli Platformu olarak her yıl Mayıs ayının son haftasında 'Dünya Müslüman Gençlik Haftası' olarak kutlandığını söyledi.

Ayyıldız, Bu sebeple 'Dünya Müslüman Gençlik Haftası' etkinlikleri kapsamında bu yıl 5 bölgeden toplam 110 takım ile futbol turnuvaları düzenlendi. Düzenlediğimiz futbol turnuvaların ön eleme maçlarını yapmaktayız. Önümüzdeki Salı günü ön eleme maçlarımız bitmiş olacak. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri de il finallerimizi yapacağız. Çeyrek final, yarı final ve final olmak üzere yapacağımız karşılaşmalarda Cuma günü Batman İl şampiyonunu seçmiş olacağız."diye konuştu.

kuran-nesli-platformu-eleme-maclari-basladi.jpg

kuran-nesli-platformu-eleme-maclari-basladi-001.jpg

kuran-nesli-platformu-eleme-maclari-basladi-002.jpg

kuran-nesli-platformu-eleme-maclari-basladi-003.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

Yorumlar (0) Yorum Ekle

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön