Menü

Batman Basın

Geri Dön

TÜMSİAD’tan kurumsal iletişim eğitim semineri

22 Eylül 2016, 16:00

TÜMSİAD Batman Şubesi tarafından üyelerine yönelik “TÜMSİAD üyelerinin kurumsal iletişim becerilerinin artırılması” konulu 3 günlük eğitim semineri başladı.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Batman Şubesi tarafından hazırlanan ve Dicle Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen 2016 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında “TÜMSİAD üyelerinin kurumsal iletişim becerilerinin artırılması” konulu eğitim TÜMSİAD eğitim salonunda verilmeye başlandı. 3 gün sürecek eğitim, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Arıl Cansel tarafından verilecek. 

TÜMSİAD üyesi işletme sahipleri ve işletmelerin ilgili departmanından sorumlu yöneticilerin katıldığı eğitimin amacıyla ilgili bilgi veren TÜMSİAD Şube Başkanı Nezir Yeşilyurt, “Bu eğitimi verirken özellikle kurumsal iletişimin süreç olarak nasıl işlediğini üyelerimize anlatmak istiyoruz. Çünkü birçok kurumda kurumsal iletişimle karşılaşıyoruz fakat yapılan işler bugün kurumsal iletişimin geldiği noktada öne çıkan işlerden biraz uzakta kalıyor. Dolayısıyla daha verimli ve başarılı iletişim sürecini yönetmek konusunda bugün dünyada neler konuşulduğunu anlatarak katılımcıları bilgilendiriyoruz.” dedi.

Yeşilyurt, eğitim sonunda katılımcılara sertifika verileceğini ifade etti.

Eğitmen Cansel; eğitimde kurumsal iletişim, kurum kültürü ve kurum kimliği, kurum içi iletişim, kurumsal itibar yönetimi, protokol yönetimi, liderlik ve yöneticilik iletişimi, sözsüz iletişim. Beden dili ve mekân, birey; ben, biz ve öteki, çatışma yönetim, hedef kitle iletişim, ikna stratejileri, motivasyon teknikleri, marka iletişim, müşteri-ajans ilişkileri, medya ilişkileri, kriz iletişim, etkinlik yönetimi, kurumsal sosyal sorumluluk projeleri yönetimi, sosyal medya ve dijital iletişim, kurumsal iletişim uygulamaları konularını işleyeceklerini kaydetti.(İLKHA) 

 

Yorumlar (0) Yorum Ekle

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön