Menü

Batman Basın

Geri Dön

Batman'ın gururu güreşçiler artık olimpiyat merkezinde

27 Eylül 2017, 09:15

Türkiye şampiyonları Batman Petrolspor Güreş Takımı güreşçileri Özgür Gök, Sedat Savaş ve Ömer Atilla Türkiye Olimpiyat Komitesi tarafından Kahramanmaraş'ta bulunan Türkiye Güreş Olimpiyat Hazırlık Merkezi'ne yerleştirildi.

Girdikleri güreş müsabakalarında Türkiye şampiyonlukları elde eden Batman Petrolspor Güreş Takımı güreşçileri Özgür Gök, Sedat Savaş ve Ömer Atilla Türkiye Olimpiyat Komitesi tarafından Kahramanmaraş'ta bulunan Türkiye Güreş Olimpiyat Hazırlık Merkezi'ne yerleştirildi.

Son yıllarda girdikleri farklı dallarda derece elde eden sporcularını milli takımın yanı sıra olimpiyat hazırlık merkezlerine gönderen Batman Petrolspor Kulübü bu kez de 3 güreşçisini Kahramanmaraş'ta bulunan Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'ne göndermeyi başardı.
mustafa-demir-002.jpg

Son yıllarda Batman Petrolspor Kulübü sporcularının farklı dallarda göğüs kabartan dereceler elde ettiğini belirten Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Mustafa Demir, güreşçilerle gurur duyduğunu söyledi. 
Son yıllarda alt yapıda yetişen 50'yi aşkın sporcunun milli takım kadrolarında yer alıp Türkiye'yi uluslar arası arenada temsil ettiklerini belirten Demir, "Bu başarılar bizi camia olarak sevindirmiştir. Türkiye şampiyonu olan 3 sporcumuzun Kahramanmaraş'ta bulunan Güreş Olimpiyat Merkezi'ne seçilmeleri bizleri Külüp olarak onurlandırmıştır. Bize bu başarıyı yaşatan çalışma arkadaşlarım başta olmak üzere güreş antrenörü ibrahim Halil Kay'ı tebrik ediyorum." dedi.

petrolspor-gurescileri.jpg

petrolspor-gurescileri-001.jpg

petrolspor-gurescileri-002.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

Yorumlar (0) Yorum Ekle

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön