Menü

Batman Basın

Geri Dön

Aydın Gök’ten seçim mitingi

20 Haziran 2018, 14:18

24 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve 27’nci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne sayılı günler kala ​Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Aydın Gök, yarın 16 Mayıs Şehir Stadı önünde seçim mitingi yapacak.

​Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Aydın Gök, yarın 16 Mayıs Şehir Stadı önünde seçim mitingi yapacak.

24 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve 27’nci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne sayılı günler kaldı.

Adaylar seçim öncesi son hazırlıklarını yaparken Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Aydın Gök de bu kapsamda yarın bir miting yapacak.

21 Haziran Perşembe günü 16 Mayıs Şehir Stadı önünde düzenlenecek mitingin başlama saati 17.30 olarak belirlendi.

Miting hakkında açıklamalarda bulunan Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Gök, “Seçim mitingimiz yarın saat 17.30’da 16 Mayıs Şehir Stadı önünde olacaktır. Mitingimize HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz da katılacak.” dedi.

Batman’ın tüm ilçe, köy ve mezralarının ihtiyaçları ile yakından ilgilenerek toplumda genel kanaat haline gelen “Batman sahipsizdir” algısını değiştirmek için çalışacağını ifade eden Gök, “Sorunların çözümü için çalışmak ve hep birlikte huzur ve kardeşliğin hâkim olduğu müreffeh bir Batman için seferber olmak en öncelikli hedeflerimiz arasında olacaktır. İşsizlik, yolsuzluk, adam kayırma, gençlerimizin hayatını karartan uyuşturucu Batman’ımızın en can alıcı sorunları haline gelmiş durumdadır. Meclise gittiğimizde vekâletine talip olduğum Batman’ımızın en can alıcı sorunlarını çözümünün sağlanmasına yönelik girişimlerde bulunacağız.” ifadelerini kullandı.

Seçim mitingine tüm halkı davet eden Gök konuşmasını şöyle sürdürdü: “Seçildiğimiz takdirde yapacaklarımızı da açıklayacağımız yarınki mitingimizde söz ettiğimiz meselelerle birlikte memleketimizin birçok sorununun çözümüne dair açıklamalarda bulunacağız. Seçim mitingimiz yarın saat 17.30’da 16 Mayıs Şehir Stadı önünde olacaktır. Mitingimize HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz da katılacak ve kendileri bir konuşma gerçekleştirecektir. Yarın (Perşembe) saat 17.30’da 16 Mayıs Şehir Stadı önünde düzenleyeceğimiz mitingimize tüm halkımızı davet ediyorum.” (İLKHA)

Yorumlar (0) Yorum Ekle

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön