Menü

Batman Basın

Geri Dön

Valilik gençlere yönelik araştırma yaptı

27 Ekim 2018, 11:19

Batman'daki gençlerin istek ve beklentilerinin belirlenmesi amacıyla Valilik tarafından yaptırılan araştırmanın sunumu yapıldı.

Batman’ın “Gençlik Profilinin Tespiti, Gençlerin İstek ve Beklentilerinin Belirlenmesi” amacıyla Valilik tarafından özel bir araştırma şirketine yaptırılan araştırmanın sunumu yapıldı.

Valilik toplantı salonunda yapılan sunum toplantısına; Vali Ahmet Deniz, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve kamu kurum müdürleri katıldı.

Vali Ahmet Deniz burada yaptığı konuşmada, Batman’ın sorunlarını tespit etmek, bu sorunlara çözüm getirmek, halkın beklentilerini öğrenmek ve gençlerin tutumunu daha derinlemesine anlamak için araştırmaların yapıldığını ifade etti.

Deniz, “Yaptığımız araştırma sayesinde; gençlerimizin sosyal hayat, eğitim, aile ile ilgili fikirleri, psikolojik davranışlarının yanı sıra, kamu hizmetlerindeki memnuniyetleri, kitap okuma, spor yapma, internet ve sosyal medya kullanımı alışkanlıkları hakkında fikir sahibi olduk.” diye konuştu.

Batman ile ilgili projeleri hayata geçirirken gençlerin fikirleri ve sorunlara bakış açılarının önemli olduğunu vurgulayan Deniz, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin, fikir ve düşüncelerini almaya çalıştık. Bu veriler ışığında gençlerimize daha aydınlık yarınlar bırakmak, gençlerimizin geleceğe dair daha umutlu bireyler haline getirmek için projeler hayata geçirmeye çalışacağız.” dedi. (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)

Dörtlü Suriye Zirvesi sonrası ortak bildiri

Dörtlü Suriye Zirvesi sonrası ortak bildiri

Yorumlar (0) Yorum Ekle

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön