Menü

Batman Basın

Geri Dön

Kur’an eğitimi alan minikler taçlandırıldılar

22 Ocak 2019, 14:05

2018-2019 eğitim öğretim döneminde açılan “Halim Alpnar ve Tilmerç TOKİ 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursunda” Kur’an okumayı öğrenen minik öğrenciler için program düzenlendi.

​Batman'da Kur'an'a geçen 4-6 yaş arası onlarca minik öğrenciye karneleri verilip taç giydirildi.

İl Müftülüğü bünyesinde eğitim ve öğretime bu yıl başlayan Halim Alpnar ve Tilmerç TOKİ 4-6 Yaş Kur’an Kursunda okuyan minikler, Kur'an okumaya geçtikleri için taçlandırılarak ilk dönem karneleri İl Müftüsü Turgut Erhan tarafından verildi.

Çocukları bu mutlu gününde İl Müftüsü Turgut Erhan, kursiyer hocaları ve öğrencilerin velileri yalnız bırakmadı.

Merasim öncesi bir konuşma yapan Erhan, bir milletin geleceğinin yeni yetişen evlatlarını milli, manevi duygularla mücehhez hale getirerek yetiştirmesine bağlı olduğunu söyledi.

Çocuklara küçük yaşlardan itibaren insani ve İslami değerlerin verilmesi gerektiğini belirten Erhan, “Evlatlarımızı en güzel şekilde yetiştirmek anne babanın ve eğitimcilerin en ulvi vazifesidir. Biz evlatlarımıza özellikle insani ve İslami değerleri doğru bilgiyi küçük yaşlarda verebilirsek, evlatlarımızın geleceği parlak ve aydınlık olacaktır. Bu yüzden 4-6 yaş eğitimi oldukça önemlidir. Biz burada vatanına, milletine sadık ve bunu en güzel şekilde özümsemiş nesiller yetiştirmek için çaba ve gayret sarf ediyoruz. İlk defa 2018-2019 eğitim öğretim yılında açtığımız 4-6 yaş kurslarımızda atılan tohumların meyvesini görmek bizi mutlu ediyor. Bu kursların sayısını artırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kursun açılmasından çocuklarımızın yetiştirilmesine kadar büyük fedakârlık gösteren hocalarımıza ve velilere teşekkür ediyorum.” dedi.

Erhan tarafından çocuklara taçları takılarak ilk dönem karneleri ve çeşitli hediyeler verildi. (İLKHA)

Öğrenciler umreye dualarla uğurlandı

Öğrenciler umreye dualarla uğurlandı

Öğrenciler umreye dualarla uğurlandı

Öğrenciler umreye dualarla uğurlandı

Öğrenciler umreye dualarla uğurlandı

Yorumlar (0) Yorum Ekle

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön