Menü

Batman Basın

Geri Dön

TÜMSİAD Batman Şube Başkanı Biçici güven tazeledi

28 Ocak 2019, 16:36

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Batman Şubesi 5. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Tek listeyle yapılan Genel Kurulda mevcut Başkan Kamil Biçici, yeniden şube başkanlığına seçildi.

TÜMSİAD Batman Şubesinin 5. Olağan Genel Kongresinde mevcut Başkan Kamil Biçici, yeniden şube başkanlığına seçildi.

Şube binasında yapılan Genel Kurula, TÜMSİAD Şube Başkanı Kamil Biçici, yönetim kurulu ve dernek üyeleri katıldı.

Kongrede açıklama yapan Kamil Biçici, hedeflerinden sapmadan çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Öncelikle bu göreve tekrar beni seçme teveccühünde bulunan üyelerimize şükranlarımı sunarım. TÜMSİAD 2005 yılından kurulduğu günden bugüne kadar çok yol kat etmiştir. Batman'da da 2011 yılından bu yana Genel Merkezle istişare halinde olarak tüzüğü doğrultusunda faaliyetlerini sürdürmüştür. İnanç ve ilkelerinden taviz vermeden vizyon ve misyonu gereği yerel ve evrensel değerler sahip, azim ve kararlılıkla bütün insanlığa hizmet eden, dürüst, dinamik ve çalışkan, girişimci, gelişim açık, geleceğin dünyasında söz sahibi olan, dünyadaki ve tüm ülkelerde Türkiye'yi marka haline getirecek iş adamları kuşağı oluşturma hedefinden sapmadan çalışmalarını sürdürmüştür." dedi.

Konuşmasının devamında Biçici, şunları söyledi: "TÜMSİAD Türkiye'de KOBİ'lerin en büyük temsilcisi haline gelmiş olup, ekonominin belirleyici unsurlarından biri olan KOBİ'lerin sesi ve sözü olarak kurumsallaşmalarına önemli ölçüde katkı sağlamıştır. TÜMSİAD'ın köklü bir sivil toplum kuruluşu olduğunu, kente yol gösterici vazifesini bir adım ileri taşıyarak, gönül birliği içerisinde hep birlikte yolumuzda ilerleyeceğiz." (İLKHA)

Yorumlar (0) Yorum Ekle

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön