Menü

Batman Basın

Geri Dön

Batmanlılar pazar günü yapılacak etkinliğe gül ile davet edildi

09 Nisan 2019, 17:36

Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, gül dağıtarak 14 Nisan Pazar günü Otogar yanındaki alanda yapılacak, "Hak ve Adalet Peygamberi Hazreti Muhammed" Mevlid-i Nebi etkinliğine halkı davet ettiler.

Batman'da halka gül dağıtan Peygamber Sevdalıları Vakfı üye ve gönüllüleri, pazar günü gerçekleştirilecek "Hak ve Adalet Peygamberi Hazreti Muhammed" etkinliğine davette bulundular.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, 14 Nisan Pazar günü Otogar yanındaki alanda yapılacak, "Hak ve Adalet Peygamberi Hazreti Muhammed" etkinliği münasebetiyle küçük kız ve erkek çocuklarıyla beraber başta esnaf olmak üzere halka ve hastanelerde yatan hasta ile hasta yakınlarına gül dağıttı. Gül dağıtan vakıf yetkilileri halkı etkinliğe davet etti.

Gül dağıtımından önce kısa bir açıklama yapan Peygamber Sevdalıları Vakfı Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın, pazar günü saat 13.30'da "Hak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed" temasıyla program düzenleyeceklerini belirtti.

"Etkinliğe tüm halkımız davetlidir"

Düzenleyecekleri etkinliğe tüm halkı davet ettiklerini söyleyen Aydın, "Bizler Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak bu yıl 14'üncüsünü gerçekleştireceğimiz 'Hak ve Adalet Peygamberi Hazreti Muhammed' etkinliği kapsamında gül dağıtımımız olacak. Bu etkinliğimizin hazırlığını yaklaşık 2 aydan beridir yapıyoruz. Nisan başında salavat seferberliğini başlattık. Bu ay içerisinde siyer sınavında dereceye giren kardeşlerimizin ödüllerini verdik. Batman merkez, ilçe, belde ve köylerine Peygamberimizin hadis kitabını dağıtıp onları etkinliğe davet ediyoruz. Bu pazar günü otogar yanı mevlid alanında saat 13.30'da düzenleyeceğimiz etkinliğe tüm halkımız davetlidir." dedi.  

Gül dağıtımı esnasında esnaf, halk, hastalar ve hasta yakınları ile hastane idarecileri, vakıf üyelerine ilgi göstererek, "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğine katılacaklarını kaydettiler. (İLKHA)

Yorumlar (0) Yorum Ekle

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön