Menü

Batman Basın

Geri Dön

"Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliği için stantlar kuruldu

10 Nisan 2019, 12:37

Peygamber Sevdalıları Vakfı, Batman'da pazar günü düzenlenecek olan "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliği öncesi şehrin işlek noktalarında stant açtı.

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından bu pazar günü Batman'da düzenlenecek olan "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliği öncesi kentin Cumhuriyet Meydanı, Gülistan Caddesi İnsan Hakları Anıtı önü, Atatürk Parkı karşısı, Batman Park AVM önü ve Karşıyaka Geçidi'ne kurulan stantlarla Batman halkını etkinliğe davet etti.

Standı ziyaret edenlere gülsuyu ve şeker ikram edilirken, hediye olarak da Peygamber Sevdalıları Vakfı'nın özel hazırladığı CD'ler, etkinlik mitinglerine ait fotoğrafların yer aldığı albüm ve etkinliğe davet eden el ilanları halka verildi.

Kurulan stantlar hakkında bilgi veren Peygamber Sevdalıları Vakfı üyesi Sevgi-Der Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Zariç, "Batman'da 14 Nisan Pazar günü düzenlenecek olan 'Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama' etkinliği kapsamında 'Ahlak ve Adalet Peygamberi Hazreti Muhammed' temalı etkinlik düzenlenecektir. Bu amaçla 5 farklı yerde stant kurmuş durumdayız. Açmış olduğumuz stantlarda halkımızı etkinliğe davet ediyoruz. Ayrıca çekmiş oldukları salavatlar varsa burada onları da teslim alıyoruz." dedi.

Zariç, "Programı düzenlememizdeki amaç en önemlisi insanlara bildirmektir. Biz istiyoruz ki insanlar örnek alacakları birini istiyorlarsa her dalda örnek alacakları kişi Hazreti Muhammed'dir (Sallallahu Aleyhi ve Sellem). Bununla beraber vakıf olarak salavat kampanyası başlatmış bulunmaktayız. Biz istiyoruz ki insanlar Allah Resulünü ansınlar ve O'na salavat getirsinler. Çünkü biz biliyoruz ki Kur'an-ı Kerim'in önündeki en büyük kalkan Peygamber'in (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) sünnetidir. Bu amaçlar birçok eve de hadis kitabı dağıttık." ifadelerini kullandı.

Zariç, stantların cumartesi gününe kadar açık kalacağı aktardı. (Mehmet Sait Çelik –İLKHA)

Yorumlar (0) Yorum Ekle

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön