Menü

Batman Basın

Geri Dön

Batman'da etkinlik alanı Peygamber sevdalıları için hazırlanıyor

13 Nisan 2019, 18:13

Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından yarın düzenlenecek "Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed" temalı "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliği için alanda hazırlıklar tamamlandı.

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman’da düzenlenecek "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliği için son hazırlıklar tamamlandı.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından yarın düzenlenecek "Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed" temalı "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliği için program alanı sabah saatlerinden itibaren hazırlanmaya başlandı.

Peygamber Sevdalıları Vakfı’na üye derneklerin gönüllüleri, alandaki çalışmalara iştirak etti.

Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Peygamber Sevdalıları Vakfı Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın, yarınki etkinlik için bugün sabah saatlerinden itibaren meydanda olduklarını söyledi. 

Aydın, "Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak Batman’da 14’ncüsünü düzenleyeceğimiz Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama etkinliklerin bir yenisiyle inşallah yarın yine halkımızın huzurunda olacağız. Sabahın erken saatlerinde arkadaşlarımız alana gelerek gerekli hazırlıklarını sürdürdüler ve halen hazırlıklarımız devam etmektedir. Etkinliğe katılacak kardeşlerimizin herhangi bir zorlukla karşılaşmamaları için elimizden gelen tüm imkânları seferber ettik." dedi.

Alanda yapılan hazırlıklara değinen Aydın, "Kayıp çocuk çadırı, sağlık çadırı, misafirler için protokol platformu kuruluyor, sahne platformu kurulmuş vaziyettedir. Özellikle şu anda kardeşlerimiz bu alanda gerekli süslemeleri ve yazıları hazırlıyorlar, brandaları asıyorlar. Gerekli flamaları asıyorlar. Yarın hava durumu gayet güzel olacağı görülüyor. Yarın burada çok güzel ve heyecanlı bir etkinliğin olacağını tahmin edebiliyoruz. Batman merkez, çevre il ve ilçelerden bütün peygamber sevdalısı halkımızı yarın buraya davet ediyoruz. Halkımız özellikle hatiplerimiz Peygamber aleyhi salat ve selemin ahlakı ve adaletiyle ilgili açıklamalarda bulunacaklar. Vatandaşlılarımızı bilgilendirecekler. Aynı zamanda mevlidhanlarımız mevlid-i şerifi seslendirecekler. Çocuk ilahi ekiplerimiz ve sanatçılarımız tekbir ve salavatlarla alanı coşturacaklardır." ifadelerini kullandı.

Ulaşım için 20 noktadan ücretsiz araç kaldıracaklarını belirten Aydın, "Araç kalkış noktaların adresleri afişlerimizin üzerinde yazılıdır. İnşallah evlerine en yakın olan araç kalkış noktalarına geldikleri zaman ücretsiz bir şekilde araçlarımız halkımızı alana getirecekler. Herhangi bir zorlukla karşılaşmadan rahat bir şekilde ailece çoluk çocuklarıyla beraber alana gelip etkinliği izleme fırsatı bulacaklardır." şeklinde konuştu.

Ayrıca etkinlik alanına gelecek misafirlerin zorluk çekmemeleri için gönüllüleriyle tüm imkânları seferber ettiklerini aktaran Aydın, halk rahat bir şekilde ihtiyaçlarını karşılasınlar diye erkek ve bayanlar için tuvaletler ile namaz kılınacak alanlar hazırladıklarını belirtti. (İLKHA)

Yorumlar (0) Yorum Ekle

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön