Menü

Batman Basın

Geri Dön

Vali Şahin: "Hasankeyf'te büyük bir dönüşüm gerçekleşiyor"

24 Mayıs 2019, 12:39

Muhtarlar toplantısı ve iftar programına katılmak üzere Hasankeyf ilçesini ziyaret eden Batman Valisi Hulusi Şahin, "Hasankeyf'i tanıtmak ve yeni haliyle dünyaya sunmak üzere çok ciddi ve ayrıntılı bir çalışmanın içerisindeyiz" dedi.

Hasankeyf’te büyük bir dönüşüm gerçekleştiğini belirten Batman Valisi Hulusi Şahin, "Hasankeyf'i tanıtmak ve yeni haliyle dünyaya sunmak üzere çok ciddi ve ayrıntılı bir çalışmanın içerisindeyiz" dedi.

Batman Valisi Hulusi Şahin, muhtarlar toplantısı ve iftar programına katılmak üzere Hasankeyf ilçesini ziyaret etti.

Vali Hulusi Şahin başkanlığında kaymakamlık konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Hasankeyf Kaymakamı Haluk Koç, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, mahalle ve köy muhtarları katıldı. 

İlçenin köy ve mahalle sorunlarının ele alındığı toplantıda bir konuşma yapan Vali Şahin, "Hasankeyf bizim mesaimizin büyük bir bölümünü alıyor. Çünkü Hasankeyf'te büyük bir dönüşüm gerçekleşiyor. Bu büyük dönüşümü sancısız ve başarılı bir şekilde gerçekleşmesi için gayret gösteriyoruz. Bu süreçte şehri taşımak yetmiyor; Hasankeyf'i tanıtmak ve yeni haliyle dünyaya sunmak üzere çok ciddi ve ayrıntılı bir çalışmanın içerisindeyiz. Bu hususta tüm paydaşlarımız da gereken gayreti gösteriyorlar. Bu konuda söyleyecek sözü olan bilim adımından turizmcisine ve sanayicisine kadar herkesin fikrine başvuruyoruz ve desteklerini alıyoruz. Doğru şeyler yapmak istiyoruz ki, sonradan sıkıntı duyulacak şeyler yaşamayalım. Ilısu Baraj gölünden etkilenen Hasankeyf ilçe merkezinin yanı sıra köylerle ilgili de çalışmalarımız devam ediyor." diye konuştu. 

Konuşmaların ardından muhtarların talep ve sorunlarını dinleyen Şahin, Ilısu Baraj gölünden etkilenmeyen köylerin de yol, su ve altyapı gibi sorunlarının imkânlar ve öncelikler doğrultusunda giderileceğini ifade etti.

Şahin, muhtarlar toplantısının ardından Hasankeyf Kaymakamlığı ve ilçe belediyesinin işbirliğiyle düzenlenen iftar programında Hasankeyflilerle bir araya geldi. (İLKHA)

Yorumlar (0) Yorum Ekle

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön