Menü

Batman Basın

Geri Dön

Kayıp şahsın ailesi yetkililerden destek bekliyor

14 Eylül 2019, 16:38

Batman merkezde 6 gündür kendisinden haber alınamayan Mehmet Salih Tünçer'in ailesi kendi imkânlarıyla arama çalışmaları yaparken yetkililerden destek bekliyor.

Batman'da 6 gündür kendisinden haber alınamayan oto galericinin ailesi, kendi imkânlarıyla arama çalışmalarına devam ediyor.

Edinilen bilgilere göre, Batman merkez Seyitler Mahallesinde ikamet eden ve oto galeri işiyle uğraşan Mehmet Salih Tünçer (48) alacağını almak için evden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. 6 gündür haber alınamayan Tünçer'in 13 KE 182 plakalı kamyoneti (hafif ticari aracı) Batman Çayı kenarında 3 gün önce bulunmuştu. Kamyonette kan ve 3 kurşun izine de rastlanmıştı.

Kamyonetin bulunduğu Şerbetli köyü mevkiinde, Tünçer ailesi kendi imkânlarıyla Batman Çayı ve çevresinde yaptığı arama çalışmalarına devam ederken, jandarma, polis ve AFAD ekiplerinden de destek beklediklerini ifade ettiler.

Tünçer'in kardeşi Mehmet Sait Tünçer, abisine ait aracın bulunduğu mevkide kendi imkânlarıyla arama çalışmaları yaptıklarını ancak yetersiz kaldıklarını, bu yüzden de ağabeyinin bulunması için yetkililerden destek beklediklerini söyledi. (İLKHA)

Yorumlar (0) Yorum Ekle

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön