Menü

Batman Basın

Geri Dön

Peygamber Sevdalıları Vakfı: Siyer Yarışmasına kaydınızı yaptırmayı unutmayın

10 Ocak 2020, 14:17

Peygamber Sevdalıları Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Feyzi Aydın, yarışmanın son başvuru süresinin 17 Ocak Cuma günü olduğunun altını çizerek yarışmaya girecek adaylara önemli hatırlatmalarda bulundu.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Feyzi Aydın, Siyer Yarışmasına katılabilmek için kitap temininin yeterli olmadığını, en kısa zamanda siyersinavi.com adresinden kaydın yaptırılması gerektiğini söyledi.

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından ‘Onu Oku, O’nu Yaşa’ temasıyla 2 Şubat tarihinde tüm Türkiye’de düzenlenecek olan Siyer Yarışması'na başvurular yoğun bir şekilde devam ediyor.

Umre ile 2 bin çeşit ödülün verileceği Siyer Yarışması ile ilgili İLKHA’ya açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Feyzi Aydın, yarışmanın son başvuru süresinin 17 Ocak Cuma günü olduğunun altını çizerek yarışmaya girecek adaylara önemli hatırlatmalarda bulundu.

Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak 2 Şubat tarihinde “O’nu Oku, O’nu Yaşa” temasıyla Siyer Yarışması düzenleyeceklerini belirten Aydın, “Yarışma dört kategoride olup yazılı test usulü ile yapılacaktır. Yarışmayla ilgili tüm gelişme ve ayrıntılar peygambersevdalilari.com ve siyersinavi.com web sayfalarında yayınlanacaktır. Ayrıca gerektiğinde yarışmacılara SMS yolu ile bilgilendirme yapılabilecektir. Bilgi ve kültür yarışmaları kapsamında, Türkiye genelinde siyer yarışması ile toplumun her kesimini Peygamber Efendimizin mesajları ile buluşturarak örnek hayatının öğrenilmesi ve öğrenilenlerin hayatımızda tatbikini sağlamak ve Allah’ın rızasını kazanmayı, toplumda okuma alışkanlığının istenilen düzeyde olmadığı günümüzde okuyan, düşünen ve okuduklarıyla hayatına yön veren bireylerin yetişmesine vesile olmayı amaçlamaktayız.” dedi.

“Yarışma peygambersevdalilari.com ve siyersinavi.com web sayfalarında yayınlanacak”

Yarışmanın iki kategoride yapılacağını ifade eden Aydın, “Peygamber Sevdalıları Vakfının temsilcilik, üye ve gönüllülerinin bulunduğu yerlerde, yarışmaya uygun görülecek sayıda yarışmacının müracaatı halinde yazılı yarışma gerçekleştirilecektir. Yarışma, Peygamber Sevdalıları Vakfınca belirlenen peygambersevdalilari.com ve siyersinavi.com web sayfalarında yayınlanacak olan yarışma merkezlerinde 2 Şubat Pazar 11.00-13.00 saatleri arasında tek oturumda aynı anda yapılacaktır. Ayrıca yarışmacılara, yarışmaya giriş yerleri SMS yolu ile bilgilendirme yapılabilecektir. Yarışmada A ve B olmak üzere 2 kitapçık türü olacaktır. Kitapçıklarda birinci ve ikinci kategoride 60 soru ve 100 dakika cevaplama süresi, üçüncü ve dördüncü kategoride 80 soru ve 100 dakika cevaplama süresi olup, puanlama 100 üzerinden değerlendirilecektir. Yarışma süresi bütün kategoriler için aynıdır.” diye konuştu.

Yarışmaya katılabilmek için kitap temininin yeterli olmadığını, en kısa zamanda siyersinavi.com adresinden kaydın yaptırılması gerektiğini hatırlatan Aydın, kayıt yaptırmayanların aksi halde sınava katılamayacaklarını kaydetti.

“Kitap alıp da kaydını yapmayan çok sayıda kardeşimiz mevcuttur”

Aydın, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Peygamber sevdalısı yarışmacı kardeşlerimiz; 2 Şubat Pazar günü saat 11.00’de yapılacak olan ‘O’nu Oku, O’nu Yaşa’ temalı siyer yarışmasına katılabilmek ve yarışmaya gireceğiniz okuldan haberdar olmak için siyersinavi.com adresinden kaydınızı yaptırmayı unutmayınız ve geciktirmeyiniz. Kitabın temin edilip okunması yarışmaya katılabilmek için yeterli değildir. En kısa zamanda kaydınızı yaptırmanız gerekmektedir. Kaybedeni olmayan yarışmaya kayıt yaptırmak için son tarih 17 Ocak Cuma günüdür. Dokuzuncusunu gerçekleştirdiğimiz siyer yarışmasında Türkiye genelinde yoğun bir şekilde katılım olmaktadır. Yarışmanın son bir haftasına girmiş bulunmaktayız. Kitaplarını alıp da kayıtlarını yapmamış kardeşlerimizin bir an önce kayıtlarını yapmaları gerekmektedir. 200 binin üzerinde kitap tüketim sayımız ancak sisteme kaydolan kardeşlerimizin sayısı 110 binin üzerindedir. Kitap alıp da kaydını yapmayan çok sayıda kardeşimiz mevcuttur. Bu kardeşlerimiz mağdur olmamaları için muhakkak kayıtlarını yapmaları gerekir.” (İLKHA)

Yorumlar (0) Yorum Ekle

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön