Menü

Batman Basın

Geri Dön

Batman'da haksız fiyat artışı yapan firmalara ceza verilecek

14 Mart 2020, 20:42

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı Abdulkadir Demir, Corona virüs bahanesiyle ürünlerde haksız fiyat artışına gidenlere yazılı basın açıklamasıyla tepki gösterdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde vatandaşların mağdur edilmemesi için 81 ilde başlatılan çalışmaya dikkat çeken Demir; "Birlik ve beraberlik içinde hareket etmemiz gereken bu zorlu süreçte, tenezzül edip fırsatçılık yapmaya, haksız kazanç elde etmeye kalkan firmalara karşı disiplin mekanizmamızı çalıştıracağız." dedi.

Açıklamasının devamında Demir, "BATSO olarak, yeni tip Corona virüs (Covid-19) ile ilgili gelişmelerin ardından bazı ürünlerin fiyatlarında görülen artışlara karşı fiyat artışı yapan firmalara, disiplin mekanizmalarımızı çalıştıracağımızı ve bu haksızlıkları yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi bir kez daha buradan kamuoyuna duyururuz. Herkes bilmeli ki odamızın bütün organları ile eş zamanlı çalışmalar yapıp bu fırsatçıların takipçisi olacağımızı tüm kamuoyuna duyururuz." (İLKHA)

Yorumlar (0) Yorum Ekle

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön