Menü

Batman Basın

Geri Dön

​Umut Kervanından Ramazan Bayramı mesajı

23 Mayıs 2020, 13:53

Türkiye başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde yardım çalışmaları yapan Umut Kervanı, mübarek “Ramazan Bayramı” münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Umut Kervanı Vakfı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran tarafından okunan mesajda, “Ramazan Bayramı” süresince Covid-19 sebebiyle alınan tedbirlere uyularak bir bayram geçirilmesi tavsiyesinde bulunuldu.

Ramazan ayı boyunca yaptıkları yardım çalışmalarının bayram sonrasında da devam edeceğini belirten Kurtaran, “Rahmet dolu bir ayı dolo dolu geçirerek Ramazan Bayramı’na ulaştık. Bundan dolayı Rabbimize hamd u senalar olsun. Zorlu ve sıkıntılı bir süreçte Ramazanı idrak ettik. Bu süreçte Umut Kervanı olarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaşıp elimizden gelen her türlü gayreti sarf ettik. Gerek yurt içi gerekse yurt dışında bizleri bekleyen muhtaç kardeşlerimize hayırseverlerin destekleriyle yardımlarımızı ulaştırdık. İnşallah bundan sonra da yardımlarımız devam edecek.” dedi.

“Tedbir aldığımız oranda inşallah bu hastalık evlerimizi, şehirlerimizi terk edecek”

Kurtaran, “Malum bayrama girdik ancak bayramı yine buruk bir şekilde geçireceğiz. Umut Kervanı olarak hayırseverlerimize ve bizi takip eden kardeşlerimize tavsiyemiz alınan tedbirlere uymalarıdır. Bu hastalığın bir an önce geçmesi için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Tedbir aldığımız oranda inşallah bu hastalık evlerimizi, şehirlerimizi terk edecek.” diye konuştu.

“Gönül köprüleri kurarak bayramımızı en güzel şekilde geçireceğiz”

Kurtaran, son olarak şu ifadeleri kullandı: “Bütün bu zorluklara, kısıtlamalara rağmen bayramımızı bayram olarak yaşayacağız. Evlerimizde sevdiklerimizden uzak ama onlarla gönül köprülari kurarak inşallah en güzel bir şekilde geçireceğiz. Bu vesile ile İslam ümmetinin Ramazan Bayramı’nı tebrik eder, hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum.” (İLKHA)

Yorumlar (0) Yorum Ekle

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön