Menü

Batman Basın

Geri Dön

Başkan Özhan’dan 19 Ekim Muhtarlar Günü mesajı

19 Ekim 2020, 10:25

Batman Gercüş ilçesine bağlı Kayapınar Belde Belediye Başkanı Samir Özhan, “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

HÜDA PAR’lı Kayapınar Belde Belediye Başkanı Samir Özhan, muhtarlık görevini icra eden tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı.

Muhtarlık teşkilatının yerel yönetim ile vatandaşlar arasındaki en önemli köprülerden biri olduğunu belirten Özhan, muhtarların fedakârlık, sevgi ve emek gerektiren bir görev yürüttüklerini kaydetti.

Kısıtlı imkanlarla büyük işlere imza atan muhtarların, vatandaşların düğününde cenazesinde yanlarında yer alarak birer aile bireyi niteliği taşıdığını vurgulayan Özhan, şunları dile getirdi:

“Halkın oyu ile yönetime gelen devletin yerel yönetimdeki temsilcileri sevgi saygı çerçevesinde türlü fedakarlıklarla görevlerini ifa etmektedir. Köy ve mahallelerin sorunlarının çözümünde, kamuoyu yararına yapılan her projede muhtarların görüş ve fikirleri çok değerlidir. Yerel yöneticiler de bu bilinçle çalışmalı ve her konuda muhtarların da görüşlerine başvurmalıdırlar. Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikal etmiş muhtarlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, görevlerini sürdüren muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum.”(İLKHA)

Yorumlar (0) Yorum Ekle

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön