Menü

Batman Basın

Geri Dön

Umut Kervanından evi yanan yaşlı çifte yardım

21 Ekim 2020, 11:36

Batman Umut Kervanı, evlerinin yanması sonucu büyük bir mağduriyet yaşayan Kaya ailesine ev eşyası ve gıda yardımında bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Batman Hasankeyf ilçesine bağlı Üçyol (Dıfne) köyünde ikamet eden 3 nüfuslu Abbas Kaya’nın evinde yangın çıktı.

Batman Umut Kervanı, yangın nedeniyle evleri tamamen yanan ve eşyaları kullanılamaz hale gelen Kaya ailesinin evini ziyaret ederek ev eşyası ve gıda yardımında bulundu.

Umut Kervanı Başkan Yardımcısı Bereket Şengül, Kaya ailesinin geçtiğimiz gün yangın nedeniyle çoğu ev eşyalarının yandığını, bir kısmının ise kullanılmaz hale geldiğini söyledi.

Yaptıkları yardımın yetersiz olduğunu, bu nedenle hayırseverlerden mağdur aileye yardımda bulunmalarını isteyen Şengül, şunları söyledi:

“Umut Kervanı olarak evi yanan ailemizin evini ziyaret ettik. Gerçekten de yangından dolayı evde hiçbir şey kalmamış, her şey yanmış. Bizlerde bu ailemize imkanlar dahilinde yardımda bulunduk. Aileye battaniye, halı, çamaşır makinası, gıda gibi eşyalarımızı getirdik. Hayırseverlere sesleniyoruz. Ailemiz 3 nüfusludur. Bir yetim çocukları yanlarında kalıyor. Kaya çifti yaşlı bir çifttir. Hayırseverlerin yardımıyla geçimlerini sağlıyorlar. Hayırseverlerden onlara destek olmalarını istiyoruz. Aile gerçekten mağdurdur.” (İLKHA)

Resimleri büyütmek için üzerine tıklayınız...

Yorumlar (0) Yorum Ekle

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön