Menü

Batman Basın

Geri Dön

Batman Üniversitesi Kudüs Açık Üniversitesi ile protokol imzaladı

20 Eylül 2021, 15:18

Batman Üniversitesi, Filistin Kudüs Açık Üniversitesi ile Eğitim İş Birliği Protokolüne imza attı.

Protokol ile birlikte iki üniversite arasında öğretim elemanı ve öğrenci değişiminin yanı sıra ortak araştırma faaliyetlerine ve bilimsel aktivitelere de imkân sağlanacak.

Yükseköğrenim alanında uluslararası ortaklıklarını güçlendirmeyi amaçlayan Batman Üniversitesi, ağustos ayı içerisinde imzalamış olduğu protokol ile birlikte uluslararasılaşma adına önemli adımlar attı.

Yapılan protokol ile ilgili bir açıklamada bulunan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, uluslararası düzeyde ikili ve çoklu iş birliği ağlarını genişletmek amacıyla yoğun bir çaba sarf ettiklerini belirtti.

Rektör Demir açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Batman Üniversitesinin Filistin’in en gelişmiş üniversitelerinden olan Kudüs Açık Üniversitesi ile imzaladığı protokol, bir anlamda önümüzdeki süreçte başka ülke üniversiteleriyle de gerçekleştirilmesi planlanan benzer iş birliklerinin öncüsü niteliğindedir. Bu protokoller sayesinde öğrencilerimize yeni fırsatlar sunmak ve onların gelişimlerine katkı sunmak amacındayız.” ​(İLKHA)

Yorumlar (0) Yorum Ekle

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön