Lütfen bekleyin..


Yazarlar

Ya Rabbi sana yalvarıyorum, bu sivri dillilerin şerrinden bizi koru. Ya Rabbi çaresisiz, gücümüz yok. Ya Rabbi kuvvetimiz yok. Ya Rabbi karşımızdaki düşmanlarımız azgın, kuvvetli ve saldırgandırlar. Ya Rabbi bizi onların şerrinden, saldırılarından koru. Bir de bu İslam d&u..
Ölümün Sessiz Çığlığıydı Halepçe… Bundan tam 30 yıl önce yani 16 Mart 1988 sabahı… Mazlumlar keskin bir elma kokusuyla uyandılar. Bu kokunun kaynağı için herkes dışarılara üşüştü. Heyecanla bir sağa bir sola koşuşturmaya başladıla..
Dünya bir salgın kasırgasındaNereden nasıl geldi derken,şimdi panikler halinde kalındı.Panik yok!!!Sadece dikkatli ve sabırlı olmak var.Ben Berlinde yaşayan bir insanım.İki ülkeyi görüp analiz edebilme şansına sahibim.Almanya gibi gelişmiş bir ülke bu salgın hast..
İran’ın israil terör örgütü (İTÖ)’ye misillemesi sonrası İTÖ’nün misilleme yapacağını açıklaması ile ‘bölgesel savaş’ endişesi artarken ABD, geçen hafta İTÖ’nün misilleme yaptığını duyurdu ancak İran ..
Hamas’ın başlattığı “Aksa Tufanı” sıradan bir başkaldırı değildir. Kendisini yarı ilah gibi gören, yaklaşık yüzyıldır İslam Coğrafyası’nın kalbinde, vahşi bir şekilde Müslüman Devletleri, İslam toplumlarını esas duruşta bekletmeye çalışan, bu devlet..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=