Lütfen bekleyin..


"politika" hakkında yazılar

Geçen Cuma günü ülkenin gündeminde kısa kısa şu olaylar vardı:1-Merkez Bankası politika faizini % 25’e çıkardı. Piyasalar sersemleşmiş dolar 25 liraya, Euro 28 liraya geriliyor..
Güvenmek, bir şeye inanmak, ondan emin olmak ve bunu eyleme dönüştürmektir. Diğer bir ifadeyle, güvenmek yalnızca inanmaktan öte, inandığını açıkça ifade etmek ve buna gör..
Gündem o kadar çok hızlı değişiyor ki, bazı konuları değerlendirmeye, yazmaya fırsat bulamıyoruz. Yazacağımız konu henüz tam olarak soğumuş sayılmaz. Aslında yalan-politika ilişkisi güncelliğini kay..
Geçen hafta Türkiye gündemine sahte içki ölümleri damga vurdu. Dün basına yansıyan rakamlara göre: Ülke genelinde 58 kişi sahte içki nedeniyle hayatını kaybetti. So..
  Evet bu ayıp kimin? Cadde ve sokaklarımız dilencilerle dolu. Çocuk yaşında kucağında bebeklerle dilenen gencecik kızlar! 70 – 80 yaşında neneler. Ve özellikle camilerde ve Cuma namazlarında ağlay..
Cumhurbaşkanı Erdoğan beklenen Amerikan ziyaretini gerçekleştirdi. Ziyaret beklenildiği gibi sonuçsuz kaldı. Türkiye tezlerini ve beklentilerini en üst düzeyde yüz yüze söyledi..
Büyük şeytan olarak dünyaya nam salmış olan bir devletle müttefiklik yapılır mı?Evet yapılır! T.C. yaptı. Sonra ne oldu?Türkiye’yi bölmeye çalışan PYD kampı..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=