Menü

Batman Basın

Geri Dön

BÜ Rektörü Demir’den üniversite personeline teşekkür belgesi

02 Haziran 2023, 11:40

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve asrın felaketinin ardından deprem bölgelerindeki çalışmalara destek veren Batman Üniversitesi personeline teşekkür belgesi verildi.

Batı Raman Kampüsü merkez yemekhanesinde Afet Koordinasyon Kurulu’nda görev alan akademik ve idari personelle bir araya gelen Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Batman Üniversitesi ailesinin her bir ferdinin depremden etkilenen vatandaşlara gönülden destek vererek bu zor günlerin üstesinden gelmeye çalışmasının çok önemli olduğunu söyledi. 

"Afetin ilk gününden itibaren görev alan akademik ve idari personellerimize teşekkürü borç biliriz"

Batman Üniversitesinin birlik ve beraberlik ruhu içerisinde akademik-idari personeli ve öğrencisi ile tek vücut olarak fedakârca çalıştığını dile getiren Rektör Demir, "İnsanüstü bir çabayla çalışan, hem maddi hem manevi olarak üniversitemizi temsilen afet bölgelerine giden personellerimize yürekten teşekkür ediyorum. Biz üzerimize düşen her görevi layıkıyla yerine getirerek zor günler geçiren vatandaşlarımızın ve ülkemizin yanında olduğumuzu gösterdik. Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Program belge takdiminin yapılmasının ardından hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi. (İLKHA)



Yorumlar (0) Yorum Ekle

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön