Menü

Batman Basın

Geri Dön

HÜDA PAR’dan BAB-GED’e “Hayırlı Olsun” Ziyareti

07 Ağustos 2023, 11:00

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve yönetimi Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği’ne “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve yönetim kurulu üyeleri Abdulhakim Sevim ve Şahin Kayra’dan oluşan heyet Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği (BAB-GED)’e “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.

Batman gündeminin konuşulduğu, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Demir, derneklerinin kuruluşu, amacı ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Durmaz da basının önemine değindiği konuşmasında kurulan derneğin hayırlara vesile olmasını temenni ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret sırasında söz alan Başkan Durmaz, parti olarak yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgi vererek, çalışmalarının seçim endeksli olmadığını ve seçimden sonra da aynı şekilde çalışma ve ziyaretlerine devam ederek halkın sorunlarıyla ilgilendiklerini kaydetti.

Milletvekili Ramanlı’nın Batman için yoğun bir şekilde çalıştığını belirten Durmaz, “Milletvekilimiz Sayın Serkan Ramanlı’nın Batman için bir şans olduğunu düşünüyorum. Sayın Ferhat Nasıroğlu ile birlikte Batman’a önemli hizmetler sunacaklardır. Batman’ın geçmişte çözülmeyen sorunlarını el birliğiyle çözeceklerine inanıyorum.” İfadelerini kullandı.

BAB-GED Başkanı Demir’de, Durmaz ve yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Demir, dernek olarak kapılarının herkese açık olduğunu ve Batman’a ve Batman halkına hizmet ve fayda vermek adına elini taşın altına koyan herkese destek vereceklerini söyledi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Kaynak: HÜR24 Haber

Yorumlar (0) Yorum Ekle

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön