Menü

Batman Basın

Geri Dön

ASKON’dan BAB-GED’e “Hayırlı Olsun” Ziyareti

08 Ağustos 2023, 10:28

ASKON Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu ve Başkanvekili Ramazan Bozkurt Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği’ne “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.

ASKON Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu ve Başkanvekili Ramazan Bozkurt Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği (BAB-GED)’e “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.

ASKON heyeti BAB-GED Başkanı Veysi Demir ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Salih Seyhan ve Abdurrahman Avşar tarafından ağırlandı.

Batman gündeminin konuşulduğu, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Demir, derneklerinin kuruluşu, amacı ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Nasıroğlu da basının önemine değindiği konuşmasında kurulan derneğin hayırlara vesile olmasını temenni ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret sırasında söz alan Başkan Nasıroğlu, ASKON şubesi olarak üyeleri ile birlikte yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgi vererek, amaçlarının Batman’a ve Batman halkına hizmet olduğunu ifade etti.

BAB-GED Başkanı Demir de Nasıroğlu ve Bozkurt’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Demir, dernek olarak kapılarının herkese açık olduğunu ve Batman’a ve Batman halkına hizmet ve fayda vermek adına elini taşın altına koyan herkese destek vereceklerini söyledi.

Ziyarette Batman Tarafsız Gazetesi Sahibi ve Batman Basın Derneği Başkanı Cebrail Uyanık da hazır bulundu.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Kaynak: HÜR24 Haber

Yorumlar (0) Yorum Ekle

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön