Menü

Batman Basın

Geri Dön

Başkan Altun, halkı “Aksa Tufanı’na Destek Mitingi”ne davet etti

09 Kasım 2023, 11:35

Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği’ne ziyarette bulunan HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Av. Cihad Altun, Batman halkını pazar günü yapılacak olan “Aksa Tufanı’na Destek Mitingi” ne davet etti.

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Av. Cihad Altun yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği (BAB-GED) ve HÜR24 Haber’e ziyarette bulundu.

HÜDA PAR heyeti BAB-GED Başkanı Veysi Demir ve HÜR24 Yazarı ve yönetim kurulu üyesi Selman Uruk tarafından ağırlandı.

Gazze’de yaşanan katliamlar ve basının öneminin konuşulduğu, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Demir, dernekleri ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Altun basının önemine değindiği konuşmasında, basın ve siyasetin güçlü bir iletişim içinde olmaları gerektiğini vurguladı.

cihad-altun-bab-ged-ziyareti.jpg

Altun, kongre sonrası parti çalışmalarını takvimini Gazze’de yaşanan katliam ve soykırımdan dolayı askıya aldıklarını ve Gazze mezalimine odaklandıklarını belirterek, “Kongre sonrası başkan olarak parti çalışmaları ve çalışma takvimini Gazze’deki katliam ve soykırım nedeniyle askıya aldık ve Gazze üzerine yoğunlaştık. Gazze’ye Destek Çadırı’nda her gün farklı etkinlikler gerçekleştirdik.” Dedi.

Altun, son olarak Gazze’de yaşanan katliam ve soykırıma karşı imanı ve vicdanı rahatsız olan herkesi ve her kesimi Batman halkını pazar günü yapılacak olan “Aksa Tufanı’na Destek Mitingi” ne davet etti.

Başkan Demir ‘de, Gazze’de yaşanan soykırım ve katliamlara İslam ülkelerinin dünya vicdanının dur demesi gerektiğini belirterek, Pazar gün ki mitinge Batman halkının yüksek katılım göstereceğine inandığını söyledi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Kaynak: HÜR24 Haber

Yorumlar (0) Yorum Ekle

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön