Menü

Batman Basın

Geri Dön

Batman Üniversitesinde öğrenci toplulukları tanıtım günleri başladı

09 Kasım 2023, 16:45

Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Yerleşkesi Testili Parkta "öğrenci toplulukları tanıtım günleri" açılış etkinliği gerçekleştirildi.

7-8-9 Kasım 2023 tarihlerinde düzenlenen tanıtım günlerinin açılışına Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe, kurum yöneticileri, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Rohat Cebe, öğrenci topluluklarının üç gün boyunca stantlarda faaliyetlerine ilişkin bilgilendirmeler yapacaklarını ifade etti.

Öğrencilerin; sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlar başta olmak üzere farklı ilgi alanlarına hitap eden toplulukların, faaliyetlerinden ve aktivitelerinden faydalanmalarını tavsiye etti.

Prof. Dr. Rohat Cebe, etkinliğin düzenlenmesine destek sağlayan Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına ve öğrenci topluluklarına teşekkür etti.

Programda Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, sanatçı Ahmet Özhan ile birlikte toplulukların faaliyetlerini tanıttıkları stantları ziyaret etti.

Öğrenci topluluklarının pek çok alanda ilgi çekici faaliyetlerinin bulunduğuna vurgu yapan Rektör Demir, toplulukları desteklediklerini ve öğrencilerin kendilerini farklı alanlarda geliştirmeleri için topluluklara katılmaları konusunda öneride bulundu. (İLKHA)

Yorumlar (0) Yorum Ekle

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön