Menü

Batman Basın

Geri Dön

Batman'dan yayın yapan Aksa FM: Radyolar önemli bir misyon yükleniyor

13 Şubat 2024, 17:10

"13 Şubat Dünya Radyo Günü" dolayısıyla açıklama yapan Aksa FM Genel Yayın Yönetmeni Rıdvan Yıldırım, halkın ve gençliğin arasında manevi duyguların gittikçe zayıfladığı bir dönemde radyoların çok önemli bir misyon yüklendiğini söyledi.

Batman'da 99,1 radyo frekansı ve internet üzerinden yayın yaparak radyo hizmeti sunan Aksa FM Genel Yayın Yönetmeni Rıdvan Yıldırım, "13 Şubat Dünya Radyo Günü" dolayısıyla İLKHA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Açıklamasında tüm radyocuların Dünya Radyo Gününü tebrik eden Yıldırım, Aksa FM olarak önemli bir misyon yüklendiklerini söyledi.

Batman halkının her anlamda sesi olmaya çalıştıklarını belirten Yıldırım, halkın maddi ve manevi ihtiyaçları doğrultusunda yayın yaptıklarını ifade etti.

Rıdvan Yıldırım

"Halkın duygu ve taleplerine tercüman olduk"

Sloganlarının 'İslam Ümmetinin Sesi' olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Özellikle Gazze direnişi sürecinde bu misyonu en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştık. Halkın duygu ve taleplerine tercüman olduk. Halkın bu konudaki taleplerini çekinmeden dillendirdik. İsrail ürünlerini boykot çağrısı olsun, ilimizde yapılan etkinlikleri gündeme getirme olsun, daha birçok konuda halkımızın duygularına tercüman olmaya çalıştık." dedi.

"Radyomuzda İslami hassasiyetlere dikkat ediyoruz"

Toplumda manevi değerlerin güçlenmesi konusunda da ciddi programlarının olduğuna işaret eden Yıldırım, şöyle devam etti:

"Radyomuzda İslami hassasiyetlere azami dikkat ediyoruz. Aile eğitimden, Peygamberimizin siyer ve örnek ahlakı, peygamber kıssaları, Kur'an ayetleri ve emirlerine önem verme, sünneti yaşama, toplumun örf ve değerlerine saygıyı esas alıyoruz. Yayınlarımızda çocuklara, gençlere, bayanlara, yaşlılara ve her kesime yönelik programların yanı sıra, ilahi ve ezgilerle de dinleyicinin karşısına çıkıyoruz."

"Radyolar çok önemli bir misyon yükleniyor"

Açıklamasının devamında Yıldırım, "Halkın ve gençliğin arasında manevi duyguların gittikçe zayıfladığı bir dönemde radyolar çok önemli bir misyon yükleniyor. Halktan ve yetkililerden radyolarına sahip çıkmasını, destek verilmesini istiyoruz. Bu münasebetle tekrar Dünya Radyocular Gününü tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Yorumlar (0) Yorum Ekle

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön