Menü

Batman Basın

Geri Dön

Ramanlı: “Memlekete hizmet bizim vazifemiz”

24 Şubat 2024, 15:30

Raman Der ve Batman Petrolspor taraftar grubu Vikingleri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, talip oldukları her makamın memlekete ve insanımıza hizmet için olduğunu kaydetti.

Ziyaretlerine ve çalışmalarını aralıksız sürdüren HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Raman Der ve Batman Petrolspor taraftar grubu Vikingleri ziyaret etti.

“Milletvekili rica makamıdır, belediye başkanlığı icra makamıdır”

Ramanlı ilk olarak Ramanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Raman Der)‘i ziyaret etti. Ramanlı’yı, Raman Der Başkanı Ferzent Turan ve dernek üyeleri ağırladı.

Ramanlı, burada başkan ve üyeler ile yaptığı çalışmalara ve seçim süreci ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Milletvekili olarak Batman için birçok konuda çalışma yürüttüğünü belirten Ramanlı, “Milletvekilliği rica makamıdır. Belediye Başkanlığı ise icra makamıdır. Yani iş yapma makamıdır. Biz memleketimiz için birçok proje ürettik, üretmeye devam edeceğiz. Yalnız ürettiğimiz projelerimizi bakanlıklara veya ilgili kurumlara rica edebiliyoruz. Belediye başkanlığı bizim hedefimiz değil. Halkımız için yapacağımız hizmetlerin sadece bir aracıdır.” dedi.

Çalışmaların merkezini memlekete hizmetin oluşturduğunu söyleyen Ramanlı, “Memlekete hizmet bizim vazifemiz. Talip olduğumuz her makam memleketimize, insanımıza hizmet içindir.” ifadelerini kullandı.

Raman Der, ziyaretine il Başkanı Davut Şahin ve partililer Ramanlı’ya eşlik etti.

serkan-ramanli-raman-der.jpg

serkan-ramanli-raman-der-001.jpg

serkan-ramanli-raman-der-002.jpg

serkan-ramanli-raman-der-003.jpg

serkan-ramanli-raman-der-004.jpg

“Memleketimiz için taş üstüne taş koyan değerlidir”

Ziyaretlerine devam eden HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Batman Petrolspor taraftar grubu Vikingleri ziyaret ederek üyeleri ile bir araya geldi.

Ramanlı’yı tezahüratlar ile karşılayan Vikingler, taraftar grubuna ait atkıyı hediye ettiler.

Batman’ın profesyonel takımı Batman Petrolspor’un taraftarı olarak ilk maçtan beri sonuna kadar destekleyeceklerini söyleyen Viking Taraftar grubu, Milletvekili Ramanlı’nın Petrolspor’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Taraftarlar ile bir araya gelen Ramanlı, “Memleketimiz için bir araya geldikçe ve fikir farklılıklarımız kenara bırakıp memleket için taş üstüne taş koyan değerlidir. Bizler seçimlerden sonra da yaşamaya devam edeceğiz. Seçim günü kıyamet kopmayacak. Hepimiz seçimden sonrası tekrar birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Seçim bizim sadece hizmet edecek kişiyi seçtiğimiz bir kapıdır.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretler sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

Vikingler taraftar grubu ziyaretinde Ramanlı’ya il gençlik kolları başkanı Burak Demir ve gençlik kolları üyeleri eşlik etti.

serkan-ramanli-vikingler.jpg

serkan-ramanli-vikingler-001.jpg

serkan-ramanli-vikingler-002.jpg

serkan-ramanli-raman-der-005.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

Yorumlar (0) Yorum Ekle

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön