Menü

Batman Basın

Geri Dön

Batman'da kimsesiz çocuklar ve muhtaç aileler iftarda buluştu

16 Mart 2024, 21:30

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesi tarafından kimsesiz çocuklar ve yardıma muhtaç ailelere yönelik iftar programı düzenlendi.

İftar programında konuşan MÜSİAD Şube Başkanı İrfan Özdemir, sadece iş dünyasında değil, ülkeyi ilgilendiren sosyal meselelerde de inisiyatif alıp, gerçek bir sivil toplum refleksi ortaya koyduklarını söyledi.

Geleneksel hale getirdikleri iftar programında kentteki ihtiyaç sahibi aileler ve kimsesiz çocuklar ile bir araya geldiklerini ifade eden Özdemir, "Bu mübarek günlerde paylaşmanın lezzetini duyanlara ne mutlu. Sosyal dengenin refah ve bolluk zamanında paylaşarak, darlık zamanında dayanışarak sağlanacağı hepimizin malumudur. Ülkemiz ve bölgemiz insanı bu anlamda son derece duyarlı ve cömerttir. Bencilliğin çirkinliğine karşı paylaşmanın asaletini tercih edenlere selam olsun." dedi.

MÜSİAD olarak her daim mazlumların yanında duran bir aile olduklarını belirten Özdemir, "MÜSİAD olarak, Filistin halkının meşru haklarını savunmaya devam edeceğimizi ve israilin saldırılarına karşı ulusal ve uluslararası alanda gerekli olan tüm girişimlerde bulunacağımızı güçlü bir şekilde belirtiyoruz. Filistin davası, bizler için bir medeniyet davasıdır. Bu dava, tüm Müslümanların ve tüm insanlığın ortak sorumluluğu altındadır. Bu nedenle, Türkiye’deki ve uluslararası camiadaki tüm sivil toplum kuruluşlarını, iş dünyasını ve medya kuruluşlarını bu konuda duyarlı olmaya davet ediyor; mazlum Filistin halkının yanında durmaya çağırıyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Yorumlar (0) Yorum Ekle

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön