Menü

Batman Basın

Geri Dön

Muhammed Günay:
BÜYÜK ŞEYTAN VE DOSTLARI

22 Şubat 2022, 23:52

Büyük şeytan savaşın çıkması için elinden gelen bütün gücünü harcıyor. Ukrayna ile Rusya arasında savaşın çıkması için hem Avrupayı hem Ukraynayı hemde Rusyayı sıkıştırıyor. 
         Rusya defalarca savaş çıkarmayacağını söylediği halde Amerika hayır diyor bizim elimizdeki bilgilere göre Rusya şu tarihte Ukrayna'ya saldıracak. Yok elimizde uydu görüntüleri vardır. Rusya şu bölgeye askeri yığınak yapmıştır. 
          Amerika'yı Irak Savaşı'ndan da tanıyoruz. Her gün Saddam'ın elinde şu kadar nükleer var. Yok şuraya nükleer silah atacak. Şu şekilde hazırlık yapmış diye bir sürü yalanlar ileri sürdü. Bütün dünyayı ayağa kaldırdı ve en sonda rakı işgal etti. İşgalin sonunda bütün değerleri ayaklar altına alınmış bir halk ve hazineleri talan edilip Amerika'ya, Avrupa'ya götürülmüş.  Irakta milyonlarca sakat, yüz binlerce ölü ve namusları ayak altına alınan bir halk. Ama sonunda da nükleer silah ortada bulunmadı. Amerika'nın yaptığı açıklama ise CIA bize yanlış bilgi verdi diye geçiştirdi. Şu anda da Rusya ile Ukrayna arasında bir savaşın olması için ellerinden geleni yapıyorlar. Hem Ukrayna'ya silahlarını satacaklar hem Rusya'yı zayıflatacaklar belki de parçalanmasına zemin hazırlayacaktır. Rusya tatbikat sonrası askerlerimi çekiyorum dediği anda Ukrayna bir bölgeye havan topuyla saldırdı ve Avrupa, Amerika  Ukrayna'yı Rusya ile çatışmaya koymak için büyük bir mücadele içine girmiştir. ortadoğu'yu istediği gibi parçalayan Amerika İran ve Türkiyeyi parçalamak istiyordu ama Rusya bu 2 ülkenin parçalanmasını istemiyordu. Amerika önce Rusya'yı Ukrayna vasıtasıyla perişan etmek istiyor, Ondan sonra Türkiye ile İran'a yönetecektir.  Şeytanca devrede olan büyük şeytan sıra ile hedefine ulaşmaya çalışıyor. 
           Milli Savunma Bakanlığı (MSB), İlahiyat Fakültesi ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi mezunlarını, muvazzaf subaylar olarak eğitime aldı.
Eğitimini tamamlayan adaylara, “Din İşleri ve Moral Subayı” olarak görev verildi. Geçtiğimiz günlerde de mezun olan subaylara Milli Savunma Üniversitesi tören düzenledi.
Törende, eğitimini tamamlayan bir Din İşleri ve Moral Subayı da dua okudu. Ancak okunan dua birçok kesim tarafından eleştirilerin hedefi oldu.
       Bu Müslüman dua yerine şarkı mı söyleseydi. Allah yardımcıları olsun. Tebrik ediyorum.

Muhammed Günay Tüm Yazıları

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön