Menü

Batman Basın

Geri Dön

Muhammed Günay:
ABD VE AVRUPA ÜLKELERİNE YATIRIM YAPMAYIN!

15 Mart 2022, 23:00

Amerîka ve AB ülkelerinde yatırım yapan yabancı yatırımcıların mülk ve mallarına el konulması şunu çok net gösterdi ki, bu ülkelere yatırım yapan iş adamları yatırımlarını akıllıca ve hızlı bir şekilde çekmelidirler. Daha önce de Arap ülkelerinin mal ve paralarına el koymuşlardı.

ABD ve AB ülkelerinde ve bankalarında Müslüman ülkelerin lider ve zenginleri sayılamayacak kadar servet yatırmışlar. Şu anda bu paralar çekilse Amerika ve Avrupa'daki bütün bankalar iflas edeceği gibi bu ülkelerde kıtlık baş gösterecektir.

Bu ülkeler Müslümanların paraları ile geçiniyorlar. Müslümanların lider ve zenginleri paralarını İsviçre diğer ülkelere para vererek paralarını yatırıyorlar. Normalde banka müşterilerine para vermesi gerekirken, parayı koruma parası yatıranlardan alıyorlar.

Diğer taraftan bu paraları Müslüman ülkelerde ki belediyelere ve iş adamlarına yüksek faizlerle borç veriyorlar. Ayrıca devletlere borç veriyorlar. Yani hem parayı yatıranlardan hem de kredi verdiklerinden de yüklü miktarda faiz alıyorlar.

Libyanın trilyonlarca dolarına el koydukları gibi istedikleri zaman istedikleri devletlerin ve yabancıların para ve mülklerine el koyacaklar. Rus iş adamlarının yat, kat ve paralarına el koydular.
Amerika ve Avrupa devletleri güvenli değildir. Oralara yatırım yapanlar güvende değildirler.

Muhammed Günay Tüm Yazıları

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön