Menü

Batman Basın

Geri Dön

Muhammed Günay:
BIZIM HALKIMIZ

20 Mart 2022, 11:37

Türkiye başka ülkeye benzemez. Ölçülerimiz ve değerlendirmemiz ayrıdır. Hergün açılışı yapılan heykel törenlerini alkışlayan, diğer taraftan yapılan büyük eserleri eleştiren bir yapı ile karşı karşıyayız. Hiç bir icraat yapmadan ve hiç bir proje sunmadıkları halde oy oranlarını yükselten bir muhalefet var. Tamam anladık chpnin %25 lik çekirdek kitlesi var. Ama Meral Akşener eskiden ne yapmış ve şimdi hangi projeleri sunuyor ki % 16 lık bir teveccüh var. Bunu FETÖ ile açıklamayalım. Bunların bu kadar oyu var mı?
               Hem söylemleri hem de duruş ve yaşantıları hem de yıllardır karşılıksız bir şekilde halka yardım eden İslami yapıları temsil etmeye çalışan HÜDA PARın adı bile geçmiyor. Bu halk daha önce denedikleri ve zulümden başka bir şey görmedikleri yapı ve şahısların etrafında dolanıyor. Baş örtüden dolayı derse alınmamış olan genç kız, onu okuldan attıran öğretim görevlisine oy veriyor ve milletvekili seçiyor. 28 şubat döneminde içişleri bakanı iken ben kararları uygulayacağım yani bayanların, kız öğrencilerinin örtülerini güvenlik güçleri vasıtasıyla zorla çıkartacağım diyen şahıs örtülü ve namaz kılanlar arasında kahraman oluyor. Eğer hiyanet edersem yüzüme tükürün diyen adam tükürükten yıkanmamış yüzü ile halkın ilgisini çekiyor.
            Tamam haklısınız hırsıza, rüşvetçiye, ceplerini doldurma telaşında olanlara destek vermeyin ama hiç olmazsa yıllarca bizim dinimizi ayaklar altına alan, insanlarımızı suçsuz yere idam edenlerin temsilcilerini başınıza getirmeyin. Hiç mi aranızda iyiler yok. Herkes kötü müdür? Kötülerin en iyileri İçki bardaklarının dibini yalayanlar mıdır? Anıtkabire imanımı tazelemeye geldim diyen midir? Biz mezarlara ibret almak için gideriz. Bu memlekette yapılan heykellerin parası ile yüzlerce fabrika yapılırdı. Bu heykeller petrol, doğalgaz ve elektrik üretmiyor. Halkın parasını heykele yatırana övgü ve alkış. Bir dakika önce kahraman gördüğünü bir dakika sonra çukura koyabiliyor. Bir halk celladına aşık olmuşsa ne diyeceksin. Benim mantığım almıyor.

Muhammed Günay Tüm Yazıları

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön