Menü

Batman Basın

Geri Dön

Muhammed Günay:
HALKIMIZ YALAN KONUŞANI SEVİYOR!

16 Nisan 2022, 18:57

Sözcü gazetesinde Fırat Fıstık adlı birinin fotoğraf paylaşarak halk pazarda artık topluyor haberine baktım. 3 tane iyi giyimli bayan bir çöp konteynerin yan tarafında duran taksinin yanında durmuşlar. Birinin elindeki poşette yeşillik var. Yerde ise bir çuval var.  Belki bu bayanlar önünde durdukları arabaya binecekler. Yayınlanma tarihi: 15 Nîsan 2022 
          Halkın içinde bulunduğu sıkıntı ve pahalılık su götürmez bir gerçektir. Halk haksız zamlarla perişan olmuştur. Ama bundan istifade ederek halkı kandırmak için yanlış bilgi verilmesin. Türkiye'de bir halk var ve bu halk bu ülkenin batması için ellerinden geleni yapıyorlar. Bence Amerika ve İsrail bile bu kadar çaba göstermiyor.
Allah bizi bunların şerrinden korusun. Ben dinimi yaşamak isteyen biriyim. Biliyorum ki bu devlette gerektiği şekilde dinimi yaşayamam. Her şey İslam’a düşman olanların yaşantısına uygun düzenlenmiştir. Ama buna rağmen bu ülkenin perişan olmasını istemem ve Amerika ve diğer devletlerin burayı işgal etmesini istemem. Bu halkkn zalimlerin ayakları altında ezilmesini de istemem. Hele hele bu devleti onlara şikayet etmem. Onlardan yardım istemem. Hele yalan haber yapıp halkı kandırmam. Ama öyle bir memlekette yaşıyoruz ki, yalan konuşanlar alkış alıyorlar ve takdir ediliyorlar. Doğru söyleyenlerde halk tarafından sevilmiyorlar.
             Bir parti halkın karşısına çıkıp dese ki, ben hırsızlık, yolsuzluk yapmayacağım ve gözde yapmayacağım. Ekonomimiz bu devlet kurulduğundan beri ekonomisi dış devletlerin eline geçmiş. Gelirinin büyük kısmı dış faiz borçlarına gidiyor. Adamlar bir bardak İçki için memleketi satmışlar. Biz gelirsek bunu kısa sürede düzeltemeyiz. Ama sizin malınızı çalmayız dese, diğerleri de biz her aileye bir ev, bir araba veteceğiz. Çalışmayan her şahsa 10 bin maaş vereceğiz. Asgari ücreti 20 bin yapacağız. Enflasyonu sıfır yapacağız. Mazotu bedava vereceğiz. Çalışmayana öyle imkanlar vereceğiz ki çalışandan daha iyi geçinecek dese, sizce halk kimi seçer?
          Halk yalan konuşanı seviyor. Öğrenciye bedava otobüs kartı vereceğim, halka bedava süt ve su vereceğim diyenler seçildi. 28 Şubat döneminde dindarlara kan kusturanlar, başörtüsü mağduru tarafından alkışlanıyor. İzmir halkı şehirlerini işgal edip yıllarca evlerinde kalan Yunanlıların seviyor ve onları kurtaranlar sevmiyorsa şu anda da bir kdsim insanımız onlara zulm edenleri seviyorlar ama onları o haksızlıktan kurtaranlardan ise nefret ediyorlar. İftarlarını bile İçki açanları alkışlıyorlar. Düşünün namaz kılan, oruç tutan şahıslar, namaz kılmayan, oruç tutmadığı halde halkın karşına geçip orucunu İçki ile açan adamları alkışlıyorlar. Üniversitede okurken örtülüdür diye onu derstten çıkaran hocasının ben sizin örtü sorunuzu çözeceğim. Üniversitede sizi savunmak için büyük mücadele vdrdim diyor ve onu dinleyen öğrenci ona inanıp alkışlıyor. Ne diyebiliriz? Her şey ekonomi için. Her değerimizi bir lokma ekmek için vermeye hazırız. Gözümüzün içine bakarak hırsızlık yapıp, dürüstlükten ve hırsızlığın kötülüğünü anlatanları alkışlıyoruz. Ya Rabbim bizi, midesi için deccallerin sofrasına oturtma.

Muhammed Günay Tüm Yazıları

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön