Menü

Batman Basın

Geri Dön

Muhammed Günay:
DÜNYANIN BAŞ BELASI: YAHUDİLER!

18 Nisan 2022, 01:13

İnsanlık tarihine girdikleri andan itibaren bulundukları yerde fitne çıkaran ve insanlar arasında bozgunculuk yapan Yahudi Kavmi ilk olarak Şeytanlar onların vücuduna girerek onları kontrolleri altına almışlardır. Allahın lanetlediği, aşağılık maymun ve domuzlara çevirdiği Yahudiler, insanlığın baş belasıdırlar. 
Tarihteki ilk icraatları üvey kardeşleri olan Yusufu öldürmek istemeleridir. En sonunda kuyuya attılar. Sonra Mısıra yerleştiler. Oradaki imkanlar ellerine geçince yerli halka zulüm etmeye başladılar. Hz. Mûsa ile beraber Firavun ve askerlerinin önünden kaçarken bile altın ve mala olan ihtiraslarından dolayı kaçarlarken bile Mısırlıların altınlarını çaldılar. 
Allah, Kızıldenizi yarıp onları kurtardı. Firavun ve askerlerini denizde boğdu. Kurtulduktan sonra, Samiri ismindeki şahıs çaldıkları altınları eritti ve bir buzağı heykeli yaparak halkın tapmasını sağladı. Kendilerine gönderilen yüzlerce Peygamberlerini şehid ettiler. Bulundukları yerde o kadar zulüm yaptılar ki, en sonunda İran kralı onların ülkrsini işgal etti. Çoğunu öldürdü. Geri kalan kadın, çocuk ve erkekleri esir ederek İranda uzun yıllar köle yaptı. Serbest bırakıldılar. Oradan değişik yerlere dağıldılar. Gittikleri her yerde fitne çıkardılar ve oradaki ticareti ellerine geçirdiler. Altın ticareti ellerinde oldu. Bulundukları yerlerde işleri güçleri insanları birbirine düşürmek ve onların arasında savaşları geliştirmek oldu. Onlar her daim fitne ateşini kızıştırıp savaş çıkarılırken Allahu Teala da onların bu çıkardıkları savaş fitnesşni söndürüyordu. Peygamberimizin döneminde Medine ve civarında çıkardıkları fitneler ve savaşlar yüzünden Peygamberimiz onları bu bölgeden çıkardı. Hz Ömer döneminde de tümüyle Hicaz bölgesinden çıkarıldılar. Avrupa'da ve İspanya'da yapmış oldukları fitneler yüzünden İspanya Devleti onları İspanya'dan çıkardı. Osmanlı Devleti onları kabul etti. 1.Dünya Savaşı'nın fitnesini onlar hazırladılar .Osmanlı Devleti'nin yıkılmasını onlar sağladılar. II Dünya Savaşı'nda onlar başrol oynadı. Kendilerini Mazlum göstermek için birkaç tane işe yaramaz yaşlılarını para karşılığında hitler'e öldürttüler. Sonra Mazlumiyetlerini öne sürerek Filistin topraklarını İngiltere ve Amerika'dan isteyerek oraya yerleştiler. Filistin'de yapmış oldukları zulüm ve katliamlar sonucunda Filistin topraklarının büyük bir kısmını ele geçirdiler. Şu anda da dünyanın birçok ülkesindeki etkili güç onlardır. Dünya üzerindeki ekonomi onların eline geçti. Ortadoğudaki bütün savaş, talan ve katliamların arkasındaki tek güçtür. En son Ukrayna - Rus savaşını da çıkardı. 
Filistin'de özellikle Ramazan aylarında Filistinli Müslümanları öldürüyor, yaralıyor ve şereflerini yitirmiş olan Müslüman ülkelerin liderlerinin ve halklarının gözlerinin içine baka baka Mescidi Aksa'da ve diğer yerlerde her türlü hakaretleri onlara yapıyorlar. 
Yahudi'nin anlayacağı tek dil boyunlarının üzerindeki Kılıç ve alınlarına fırlatılacak olan Kurşun ve füzelerdir. Kımalarla hiçbir zaman geri adam atmazlar. Tarih boyunca tek anladıkları değil güç olmuştur. güçlünün karşısında korkak ve köledirler ama zayıfların karşısında ise her türlü vahşeti gösterecek şekilde hareket ederler.

Muhammed Günay Tüm Yazıları

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön