Menü

Batman Basın

Geri Dön

Muhammed Günay:
CHP (SOL) ILE ANILMAK

28 Nisan 2022, 11:39

Ali Babacan: “DEVA Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla girme kararını almıştır.”
            Bence de CHP ile anılmamak geleceğe olumlu bir katkı olacaktır. Ve ilerlemeye sebep olacaktır. CHP'nin yanında duranlar CHP'nin ilerlemesi için değnek olmaktan başka bir işe yaramayacaklar. Oğluma telefon tamir dükkanı açacaktım. Oğlum dedi ki, baba bir telefoncunun yanında çalışayım daha iyi olmaz mı? Dedim ki, başkalarının yanında yıllarca çalışsan bile oradan çıktığın anda çeketin ile çıkarsın. Sana hiçbir faydası olmaz. Sadece adama müşteri kazandırırsın ve onun reklamını yaparsın. Ama dükkan senin olsa insanlar seni tanır ve senin müşterin olur. Dolaysıyla ileriye yatırım yaparsın. 

            2007 Haziran ayında Rahmetli amcam yanıma gelerek CHP Hasankeyf ilçe başkanı il meclis üyeliği 1. sırayı bana teklif ediyor, ne yapayım, tekliflerini kabul edeyim mi? diye sordu. Amca, tarihi Müslüman alimlerin ve Müslüman halkın öldürülmesi ile eşleşmiş olan yani CHP denilince Müslümanların idam edilmesi, İslami kılık kıyafetin yasaklanması, dinin toplumdan atılması, baskı, zulüm akla geliyor. Toplumda iyilik noktasında hiçbir karşılıkları yoktur. Bundan dolayı tarihte böyle bir parti ile anılmak bizim aileye yakışmaz. Biz hiçbir zaman sol parti ve kesimlerle beraber olmadık ve Allah'ın yardımı ile olmayacağız. dedim. Dediki, ben kazanırsam istifa ederim. Dedim ki, döneklik ve hıyanet bize yakışmaz. Adımız dönek olarak kalır. Böylece aday olmaktan vazgeçti.
            Tarihte kötü iz bırakanlarla yürümek, onların kötü sicillerinin ortağı olması yükünü taşımak olur. Şerefle kazanılan 3 puan 15 puandan daha iyidir. 

Muhammed Günay Tüm Yazıları

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön