Menü

Batman Basın

Geri Dön

Muhammed Günay:
Dünya Sağlık Örgütü (Mafyası)

25 Ağustos 2023, 22:37

            Dünya Sağlık Örgütü, dünya tarihinde kurulmuş olan (Birleşmiş Milletlerden sonra) en büyük mafya örgütüdür. Bu sektörde korkunç bir para dönüyor. Hiçbir hastane, hastaların bitmesini istemediği gibi, hiçbir eczacıda, hastaların bitmesini istemez. Doktorlar da, hastaların bitmesini istemezler.   
           Dolayısıyla bütün fabrikalar, ürettikleri malların piyasada daha fazla satılması için değişik yöntem ve yollar ararlar. Dünya Sağlık Örgütü, sağlık alanındaki bütün fabrikaları ve sağlık alanını elinde tutan, bu işi gelir kaynağı olarak düzenleyen Yahudi siyonist sermayesinin kontrolünde olduğu herkes tarafından biliniyor. Dolayısıyla bunlar değişik zamanlarda, değişik hastalıkların dünyaya yayılması için planlar kurarlar. Önce hastalığın yayılma şeklini düzenlerler. Sonra hastalığın tedavisi için gerekli olan ilaçları bulurlar ve bu ilaçlar hastalığın bir tarafını iyileştirirken vücudun başka organlarında değişik hastalıkların ortaya çıkmasını sağlarlar. Şu anda var olan bütün ilaçların az veya çok yan etkileri var.  Şeker hastalarının, Tansiyon hastalarının, kalp hastalarının ve kemik erimesi ile ilgili hastaların ilaçları ömür boyudur ve zaman geçtikçe de daha ağır dozları verilmektedir. Bu da bu hastalıkları ortaya çıkaran fabrikaların faydasına çalışmaktır. 
           Kanserler ve diğer hastalıklar, genetiği değiştirilmiş yiyeceklerden meydana geliyor. Kim bunu yapıyor? israil. Dolayısıyla Dünya Sağlık Örgütü de, İsrail'in mafya örgütüdür. Dünyadaki insanları kontrol altında tutma ve değişik hastalıkları insanlara bulaştırmada kullanılan bir örgüttür. 
            Şunu kesin bilelim. Fabrikalar, ilaç üretirken, hastaların tam iyileşmesi için değil, hastalarda değişik hastalıkların da ortaya çıkmasını ve bu yüzden kullanılan ilaçların artmasını sağlamaktadırlar  
          Önceden buğdayımızı, kabuğuyla beraber un yapardık. Küçük bir parça ile doyardık. Bizi kepeksiz ekmeğe alıştırdılar. Nişasta deposu olan bu ekmekten hastalıklar oluşunca, kepekli ekmeğin önemini anlatıp, kepekli ekmeği 4 kat fiyatla bize sattılar. 
         BM, AB, UNESCO, İMF, DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ, DÜNYA KUPASI, SPORTİF MÜSABAKALAR VE BUNLARA BENZER BÜTÜN YAPILAR, TOPLUMLARI KONTROL ALTINDA TUTMAK VE DEĞİŞİK YÖNTEMLERLE İNSANLARIN KANLARINI EMMEK İÇİN KURULAN ÖRGÜTLERDİR. DEMOKRASİ VE PARLAMENTER SİSTEM EN TEHLİKELİSİDİR. MİLLETVEKİLLERİN TOPLUMA OLAN BİR FAYDASINI KİM SÖYLEYEBİLİR?

Muhammed Günay Tüm Yazıları

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön