Menü

Batman Basın

Geri Dön

Muhammed Günay:
KIYMETLİ MÜSLÜMANLAR, LÜTFEN İSRAİL MALLARINI SATIN ALIN!!!

22 Ekim 2023, 00:00

       Ey kıymetli Müslümanlar, israil mallarını  alın. Coca-Cola için. Tatlı alırken için. Düğününüzde için. Üzüntünüzde için. Yasınızda için. Pikniğe gittiğinizde götürün için. Emin olun, sizin aldığınız Kolaların parasıyla israil Kurşun alıyor.  ve İsrail bu kurşunları Filistinli kardeşlerinize gönderiyor. Onları sizin paranızla aldıkları kurşunlarla öldürüyor. Öldürülen her Filistinlinin kanında bizim gönderdiğimiz kurşunların payı vardır.
          Ara sıra filistinlilere para da gönderelim. Bu paralarla kefen alıp çocuklarını gömebilirler. Gerçi kefene de ihtiyaçları yok. Yani çocuklarını parça parça olmuş olan bedenleriyle kefensiz görmüyorlar. Yıkamıyorlar. Çünkü yıkanacak bir ceset yok. Paramparça olmuş cesetler var. Evet dükkanlarımız, mağazalarımız kolalarla doludur. Poşetlerimiz Coca Cola ile dolu. Ceplerimiz de israil sigaralarıyla dolu. İşte biz buyuz. Biz israil mallarını satın alıp onları zengin ediyoruz. Allah'tan da ebabil kuşlarını israil üzerine göndermesini istiyoruz. Aynen israiloğullarının Hz Musa'ya, "Sen ve Rabbin savaşın ve biz burada oturuyoruz" dedikleri gibi biz de Diyoruz ki Ya Rabbi sen israil'i yok et. Sen onların üzerine ebabil kuşlarını gönder.
       Halbuki şöyle dua etmeliyiz. Ya Rabbi bizi güçlü kıl. Bizi düşmanlarının üzerine sal. Bedir'de Melekleri yardıma gönderip düşmanları kahrettiğin gibi bizleri de güçlü kıl ve düşmanların üzerine gönder. Bizim elimizle onları kahret demeliyiz.

Muhammed Günay Tüm Yazıları

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön