Menü

Batman Basın

Geri Dön

Muhammed Günay:
DAHA ÖNCE HİÇ ÖLDÜRMEDİLER. !!!

10 Kasım 2023, 13:01

Daha önceden hiç öldürmediler. İsrail hiçbir dönemde filistinlileri öldürmedi. 7 Ekim 2023 tarihine kadar siyonistler filistinlilere bir annenin göstermiş olduğu şefkatten daha fazlasını gösteriyordu. 
          Siyonizm dünyadaki bütün imkanları ile Filistinli Müslümanlara yardım ediyor, onları besliyor, elektriklerini veriyor, sularını veriyor ve benzinlerini veriyordu. Onları öyle bir şekilde besliyordu ki kendisinin dışında hiç kimseden yardım bile almalarına izin vermiyordu. Gizliden yaptıkları tünelleri dahi yıkıyorlardı. Yahudiler, siyonistler filistinlilere çok iyi davrandıkları halde Hamas kurulduğu tarihten (1987) bu yana sürekli siyonistlere saldırıyordu. Onlara rahat yüzü vermiyordu. Sokak ortasında gördüğü siyonist kız çocuklarını, erkek çocuklarını öldürüyor, onların evlerini işgal ediyor, evlerinden onları kovuyor veya onları mutfağa alıp onların Yatak odalarında kalıyorlardı. Yatıyorlardı. Yahudiler kendilerini savunmak zorunda kaldılar. En sonunda bıçak kemiğe dayanınca, gizliden hazırlıklarını yapıp yıllardır kendilerine karşı yapılan saldırıların intikamını bir nebze olsun almak için plan kurdular ve bir gün saldırdılar. Şu anda dünyanın bütün devletleri, saldırgan olan filistinlilere karşı mazlum! gariban! hiç kimseye zararı dokunmayan siyonistlere yardım edeceklerine saldırgan olan filistinlilere yardım ediyorlar. Bu nasıl Vicdan, bu nasıl merhamet. Bunların hepsi böyle olmuş olsaydı, ne olacaktı.  
         Ama diğer taraftan bakalım. Siyonistler Hamas kurulmadan önce de yüz binlerce filistinliyi Şehit ettiler. Memleketlerinden kovdular. Onların etraflarını çevirdiler. Başka ülkelerden kendilerine en doğal olan Gıda ve ilaç yardımının gelmesine dahi engel oldular. Onları dünyanın değişik ülkelerine dağıttılar ve her Allah'ın günü hiçbir sebep yokken yoldan geçen veya okuldan gelen veya evinde oturan Filistinli insanları öldürmekten geri durmadılar. Diğer taraftan Filistinlilerinin seslerini dünyaya duyurmak için gelen uluslararası aktivistleri bile öldürmekten hiç çekinmediler. Hastaneleri, ambulansları, okulları bombaladılar. Hiçbir mahremiyet bırakmadılar. Daha önceden yapmış oldukları katliamlardan bazılarını size sunayım. 
2008’de İsrail durduk yere  3202 Filistinli sivil öldürdü.
2009’de İsrail durduk yere  7460 Filistinli sivil öldürdü.
2014’te İsrail durduk yere 19869 Filistinli sivil öldürdü
2015’te İsrail durduk yere 14813 Filistinli sivil öldürdü
2017’de İsrail durduk yere  8526 Filistinli sivil öldürdü 
2018’de İsrail durduk yere 31558 Filistinli sivil öldürdü 
2019'da İsrail durduk yere 15628 Filistinli sivil öldürdü 
İsrail bunu her yıl yapıyor !

Muhammed Günay Tüm Yazıları

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön