Menü

Batman Basın

Geri Dön

Muhammed Günay:
Kahrolsun Ashabı Siyonizm

11 Şubat 2024, 11:45


         Kahrolsun Ashab-ı Uhdud (ki bunlar mü'minleri kazdıkları ateş hendeklerinde yakan Yemen Yahudileri olmaktaydı). "Kahrolsun yerde hendekler kazıp müslümanları yakmak için ateş yakanlar. Hendek kazıp mü'minleri hendeklere atarak zulüm ve işkence edenler kahrolsun". (Buruc 4)
          İkinci Himyerîler’in son hükümdarı olan Zû nüvâs Yahudiliği kabul etmiş, 523’te Necran’ı ele geçirerek hıristiyanlardan Yahudiliğe geçmelerini istemiş, kabul etmeyenleri ateş dolu çukurlara attırarak yaktırmıştır. Zû nüvâs 120.000 kişi ile Necran’ı kuşatmış, yaklaşık 2000 kişiyi bir kiliseye doldurarak ateşe vermiştir. Diğer taraftan kazdırdığı uzun ve derin hendeklere odun doldurulmuş, bu odunlar tutuşturulduktan sonra hıristiyanlar içine atılarak yakılmıştır. Zû nüvâs tarafından öldürülen hıristiyanların sayısı İslâmî kaynaklarda 20.000, Süryânî kaynaklarda ise 4000 olarak belirtilmektedir
            Siyonizm hiç bir zaman siyonizmliğinden vazgeçmemiş. Tarihin her döneminde ellerine imkan geçtiği zaman çevrelerinde bulunan insanları öldürmek ve yok etmek için mücadeleye girişmişler. Yahudi bu fikrinden vazgeçmiştir. Dün Hristiyan mü'minleri hendeklere atıp yaktıran Yahudiler bugün de Filistin'de Gazze'de müslümanların üzerine, etrafı yakan bombalar atıyorlar.   
           Gazzenin hepsini birer Hendek yapan bu Siyonizm Çetesi, Gazzelileri diri diri yakmaktadırlar. Peki televizyonlarında, basınlarında zevkle bu olayları seyreden, siyonizmin haklı olduğunu söyleyen Dünya zalimleri ABD, İngiltere, Avrupa ülkelerinin liderleri ve Dünyanın değişik liderleri, Arap devletlerinin liderleri acaba eshabi uhdudun kahır olduğu gibi bunlar da kahr olmayacak mı? Allahu Teala nasıl Ashab-ı Uhdud kahrolsun demişse, bu olayları zevkle seyreden ve Siyonizmin katliamlarına ses çıkarmayan, yardımcı olan zalimleri de kahretmeyecek mi?    
          Kahrolsun ashab-ı siyonizim. Kahrolsun Gazzeyi Hendek haline getirip ateşli bombalarla yakan siyonizm çeteleri.               

Ya Rabb'im bizleri, yakılanları, seyredenlerin sınıfından yazma. Ya Rabb'im bizleri, yakılanları, seyredenlerin sınıfından yazma. Ya Rabb'im bizleri, yakılanları, seyredenlerin sınıfından yazma. Amin. 

Muhammed Günay Tüm Yazıları

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön