Menü

Batman Basın

Geri Dön

Muhammed Günay:
Baş Üstüne!

06 Mart 2024, 18:50


           Kapı çalınır. Ev sahibi kapıyı açmaya gider, kapıda 4-5 kişi buyurun. Biz LGBT Partisi adına gelmişiz. Ev sahibi sorar. LGBT nedir? Kadının kadın ile, erkeğin erkek ile evlenmesini isteyen partiyiz. Sizden oy ve destek istiyoruz. Baş üstüne. 
           Başka bir gün yine kapı çalınır. Ev sahibi kapıyı açar 4-5 kişi kapıda. Buyurun. biz kominist parti adına sizden oy istemeye geldik. Baş üstüne ne demek. Gelenler gider. Başka bir gün yine kapı çalınır, yine gelenler var. Buyurun. Biz ırkçı bir partiyiz, sizden oy almaya geldik. Hay hay ne demek. Başka bir gün yine kapı çalmış. Yine birkaç kişi kapıda. Buyurun. Biz İslam'ın gelmesini isteyen, Allah'ın kanunlarının hakim olmasını isteyen bir partiyiz. Sizden oy istiyoruz. Baş üstüne ne demek sizden başka kime vereceğiz ve bu şekilde devam eder.
           Her gelene başüstüne derler. Solcusuna da sağcısına da, şeriatçısına da şeriata düşman da, kapitalist, LGBT'sine de. Kim kapısına gelmişse, hepsine de Baş üstüne demiştir. Arkadaşım, biz ne zamandan beri bu kadar iki yüzlü 500'lü 600'lü olduk. İnancımızı, tavrımızı sergilemekten korkar hale geldik. Vereceksek erkek gibi biz oyumuzu size vereceğiz, başkasına vereceksek kardeşim kusuruma bakma biz başkasına söz verdik. Biz oyumuzu ona vereceğiz. 
            Ama gelin görür ki, herkes kendisiyle beraber herkesi kandırmaya çalışıyor. Her aday bu sefer tamam diyor. Sonuç ortada oluyor. Emin ve güven çöpe gitmiş. Dürüst olmanın zamanı gelmedi mi? 

Muhammed Günay Tüm Yazıları

© 2024 - Batman Basın

Normal Siteye Dön