Lütfen bekleyin..



Batman sporda başarıya doymuyor

10 Şubat 2016, 09:25 - Okunma: 19856

Türkiye Futsal Yarı Final Müsabakalarına katılacak olan, Batman İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Futsal Erkek Takımı Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan’ı ziyaret etti.

Batman İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Futsal Erkek Takımı öğrencilerini konuk eden, Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan öğrencileri kutlayarak onlarla bir süre sohbet etti.

Gerçekleşen ziyarette Okul Müdürü M.Faruk Kılıç ve Beden Eğitimi Öğretmeni Selim Çelik’ten, Futsal il ve bölge müsabakaları hakkında bilgi alan Milli Eğitim Müdürü Aslan, Türkiye Futsal Yarı Final Müsabakalarında öğrencilere başarılar diledi.

Başarınız bizi mutlu ediyor diyen, Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan; “Sevgili gençler elde ettiğiniz bu başarıdan dolayı sizi kutluyorum, bu başarıda emeği geçen öğretmenlerinize teşekkür ediyorum. 32 takımın mücadele ettiği Futsal il müsabakalarında birinci oldunuz, ardından Elazığ ilinde 10 il takımının katıldığı, grup maçlarında başarı gösterip grup birincisi oldunuz. 15 - 22 Şubat tarihleri arasında Kahramanmaraş ilinde yapılacak olan, Türkiye Futsal Yarı Final Müsabakalarına katılarak, ilimizi ve bölgemizi temsil edeceksiniz. Katılacağımız Türkiye Futsal Yarı Final Müsabakalarında, size başarılar diliyorum. Sporda göstermiş olduğunuz bu başarıyı akademik derslerde de göstereceğinize inanıyorum” dedi.

Gerçekleşen ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. (HÜR24)

batman-sporda-basariya-doymuyor.jpg

batman-sporda-basariya-doymuyor-001.jpg

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı Batman..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Petro..
TPAO'ya devrinden sonra yeni yönetim TPAO Kristal Park tesislerinde gaz..
Batman'ın profesyonel ekibi Petrolspor, 9 yıl aradan sonra tekrar TPAO ..
Milletvekili Ferhat Nasıroğlu Batman Petrolspor'da devir işlemlerinin r..
Batman Milletvekili Ziver Özdemir Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'’nu ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=