Lütfen bekleyin..



Çayda kaybolan gencin babası yetkililere seslendi

15 Kasım 2019, 15:51 - Okunma: 1008

Batman'da pazartesi günü saat 15.00 civarında balık tutmak için Batman Çayı'na giren Süleyman Çelik'in arama çalışmalarına 5'nci günde de devam ederken, baba Mehmet Emin Çelik, yetkililere seslenerek artık dayanacak güçlerinin kalmadığını söyledi.

Geçtiğimiz pazartesi günü balık tutmak için Batman Çayı'na girip kaybolan gencin babası yetkililere seslenerek, arama çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Batman'da geçtiğimiz pazartesi günü saat 15.00 civarında balık tutmak için Batman Çayı'na giren Süleyman Çelik'in (19) arama çalışmalarına 5'nci günde de devam ederken, baba Mehmet Emin Çelik, yetkililere seslenerek artık dayanacak güçlerinin kalmadığını çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Olay, 5 gün önce merkeze bağlı Bıçakçı (Kerikê) köyü mevkiinde Batman Çayı'nda meydana gelmişti.

Sabahın ilk saatlerinde AFAD ekipleri, Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı Dalgıç Ekipleri, Bitlis Tatvan Dalgıç Polis Ekipleri, jandarma ekipleri ile vatandaşlar birlikte arama çalışmalarına devam ediyor.

Batman Çayı'nda yaklaşık 40 kilometrelik alanda arama yapan ekipler; su üstü, su altı ve kıyı boyunca arama çalışmalarının yanı sıra drone ile de arama yaptı.

video

Arama çalışmalarının yoğunlaştırılmasını isteyen acılı baba Mehmet Emin Çelik, "Yaklaşık bir haftadır çocuğum kayıp, bir türlü bulamadık. Ailecek perişan olduk. Gözlerimizde yaş bitti. Benim çocuğum 5 gündür yok, ne yapacağımızı bilemiyoruz. Devlet bize imkanlar sağlıyor Allah (celle celaluhu) onlardan razı olsun. Arama yapan elemanların çoğaltılmasını istiyoruz. Devletimizden daha fazla imkan sağlanmasını istiyoruz. Gönül isterdi ki sayın valimiz ile belediye başkanımız yanımızda olup acımızı paylaşsalardı. Bir nebze olsun acımız dinecekti. İmkanların daha da artırılmasını istiyoruz. Allah rızası için bizim feryadımızı duysunlar." dedi.

"Hayatımız altüst oldu. Bir an önce çocuğumuzun bulunmasını istiyoruz." diyen Çelik, "Bütün devlet yetkililerinden destek bekliyorum. Lütfen acımızı paylaşın. Feryadımızı duyun. Sözün bittiği yerdeyiz. Bu musibet Allah'ın (celle celaluhu) takdiridir. Biz buna razıyız. Arama ekiplerinin çoğaltılmasını istirham ediyoruz. Tam 5 gündür çocuğumu arıyoruz. Artık ne yapacağımızı bilemiyoruz. Allah'ın (celle celaluhu) takdiridir. Sayın valimizi, belediye başkanımızı ve tüm mülki amirlerimizi hepinizi destek vermeye bekliyorum. Hepinizden daha fazla imkan istiyorum." şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..
Batman Havalimanı Müdürlüğü tarafından açıklanan 2024 yılı mart ayı istatis..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=